2777
2789
عنوان

چقدر زمان میبره؟

115 بازدید | 13 پست

خانما من از عید جوشای حالت گرمی میزنم،قبل عید من مدام دارچین خوردم فکر کنم علتش دارچینه رفتم عطاری گفت حرارت کبدت بالاست یه ماسک یه چیز خوردنی بهم داده که 45 روز بخورم، اون خوردنیه خیلیا چیزاست مثل عرق کاسنی و شاطره و بید و...، حالا 16 روز گذشته هنوز یه کم از جوشا مونده عطازی رفتم گفت تا45 روز بخور تا اثر بذاره حالا واقعا انقدر زمان میبره تا خوب شه نباید تو این 15 روز کامل خوب میشد؟

پوستت اگه خشکه تاپیکم ببین 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه معمولیه صابون زردچوبه هم بهم داده علاوه برماسکم، اخر شب روغن دونه انارم داده میزنم

اینا نزدم نمیدونم عزیزم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
همون گرمیه صورتم چون مثلا صبا صاف میشه بغد شبا دوباره میاد، فقط راسته45 روز طول میکشه گرمای کبدم بخو ...

نمیدونم عزیزم 

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی    

😍