2777
2789
عنوان

کیا ازگناه کردن خسته شدن و بریدن

1320 بازدید | 130 پست

من خیلی اوضاعم خراب بود خدارو اونجورکه باید می‌شناختم نشناخته بودم وگناهم میکردم یه گناه خیلی بد خسته شده بودم ولی نمیدونستم از کجا شروع کنم خودمو جمع کنم تااینکه وارد قرآن شدم وای عاشقش شدم منو عوض کرد دوست شدم با خدا حرفاشو گوش کردم نمازامو اول وقت کردم نمازقضا زیاد داشتم و الانم دارم ولی تصمیم گرفتم فقط باخدا معامله کنم هیشکی برام مهم نباشه اخلاقم بهترشد همه راضی بودن ازم من آروم شده بودم آرامش داشتم دیگه استرس گناه و عذاب وجدانی نبود که ولم نکنه من دارم سعی میکنم که بنده بشم آدم بشم 

هرراه به جز راه تو کج خواهد شد بی لطف تو آسمان فلج خواهد شد مامنتظران اگر بخواهیم همه امسال همان سال فرج خواهد شد یاصاحب الزمان ادرکنی 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمم❤ان شاالله عاقبت بخیربشی

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

ببخشيد استارتر ولي من انقدر تو سايت ديدم ميگن واي كاربري فيك تبليغ دين ميكنه ، آي كاربري فيك تبليغ غير إسلامي ميكنه الان فقط حس ميكنم كاربري فيك و حرف فيك دورم زياده !!

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️