2777
2789
عنوان

داستان تلخ انتظار....همه كسايي كه منتظر ني ني هستن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 22908 بازدید | 1595 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندساعت پیش پریود شدم    

عزیزم غصه نخور امید داشته باش ان شاءالله این ماه باردار میشی..

پس منکه من ۴ساله منتظرم چی بگم؟؟😔😔

میشه برای شفای خواهرم دعا کنید ممنونم  
 حیفه شوهرم بابا نشه وای خدا بغضم گرفت باز

عزیزم امید ب خدا باشه همه چی و بسپار ی خودش خدای ما همون خدای حضرت مریمه شککک نکن کار نشد نداره🥰🥰

خدایا شکرت که نی نی مو بعد دوسال تو دلم گذاشتی😍ازت میخوام هیچکس بخاطر بچه چشاش خیس نشه                   لطفا شما هم واسه به سلامت دنیا اومدن بچم یه صلوات مهمونم کنید🥰🥰🥰

د كتر ازمايشو  يه نگاه سري انداخت و گفت خوبه 

منم با خيال راحت ازمايشو بردم انداختم تو كشو 

حالا اينم بگم من عادت دارم خودم ازمايشارو ميزنم تو نت ولي ايندفعه همسرم زد و منم نگاه نكردم

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍
عزیزم غصه نخور امید داشته باش ان شاءالله این ماه باردار میشی.. پس منکه من ۴ساله منتظرم چی بگم؟؟😔😔

بگردم.انشاالله همین یکی دوماهه بیای عکس بی بی چک مثبتت رو بذاری عزیزم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
عزیزم امید ب خدا باشه همه چی و بسپار ی خودش خدای ما همون خدای حضرت مریمه شککک نکن کار نشد نداره🥰🥰

توکل به خدا.ممنون عزیزم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

سه هفته دارو خوردم براي برولاكتين دكترمم گفت كه نبايد تا يك سال باردار بشم 

منم برام مهم نبود بعداز ٣هفته ازمايش دادم و خداروشكر خوب شدم 

از سال٩٤تا٩٧هرسال چكاب دادم و وضعيتم خوب بود حتي پلي كيستيك هم نبودم

خدا جونم ميدونم به زودي بهم ني ني ميدي پس از الان كمكم كن مادرخوبي باشم براش💕😍