hosseinam مدیر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 781 عنوان مجردا متاهلا | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 22 پست میخوام ببینم مجردا بیشترن یا متاهل ها.......ومتاهل ها بگن مجردی بهتره یا متاهلی 1398/03/28 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrssh عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 227 الان شوهرت خوبه آره خداروشکر خیلیولی چ فایده داره تا یکم بم خوش میگذره مامانم اینا زنگ میزنن میگن دعوا شده از خونه انداختمون بیرون منم ک میمیرم از استرس جلو شوهرمم خجالت میکشم خیلیکاشکی زودتر بمیره
hosseinam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 781 آره خداروشکر خیلی ولی چ فایده داره تا یکم بم خوش میگذره مامانم اینا زنگ میزنن میگن دعوا شده از خونه ... وای گناه دارن.مامانت اینا چرا طلاق نمیگیره .مگه مجبوره اینقد ذلیل بشه .بیچاره چی میکشه.خدا شوهرتو برات حفظ کنه
mrssh عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 227 وای گناه دارن.مامانت اینا چرا طلاق نمیگیره .مگه مجبوره اینقد ذلیل بشه .بیچاره چی میکشه.خدا شوهرتو بر ... مامانم منتظر بود من ازدواج کنم ک اگه مامانم طلاق گرفت بابام اذیتم نکنه من تازه ازدواج کردم الان چند وقته مامانم درخواست طلاق دادهیه خواهر کوچیک دارم مامانم همش میترسه اونو ازش بگیره همین دیروز الکی الکی ایقد خواهرمو زد
hosseinam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 781 مامانم منتظر بود من ازدواج کنم ک اگه مامانم طلاق گرفت بابام اذیتم نکنه من تازه ازدواج کردم ال ... خیلی ناراحت شدم .....دادگاه هیچوقت بچه رو به بابات نمیده چون معتاده
mrssh عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 227 خیلی ناراحت شدم .....دادگاه هیچوقت بچه رو به بابات نمیده چون معتاده فداتشم عزیزم. ایشالا همینجور ک شما میگی بشه و خواهرمو بدن مادرم💖 خوشحال شدم باتون صحبت کردم سبک شدم یکم ممنون بابت جواب دادنتون 💋💖
hosseinam مدیر استارتر عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 781 فداتشم عزیزم. ایشالا همینجور ک شما میگی بشه و خواهرمو بدن مادرم💖 خوشحال شدم باتون صحبت کردم ... خواهش گلم .....کاری نکردم ...خیلی خوشم اومد ازت
mrssh عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 227 خواهش گلم .....کاری نکردم ...خیلی خوشم اومد ازت منم همینطور خیلی خونگرم برخورد کردین واقعا خوشم اومد❤