2777
2789
عنوان

خانوم های خوش سلیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 71 پست

یبار من بجای اینکه نوشابه بخرم برای مهمونی

تو پارچ آب نعنا و توت فرنگی و حلقه های لیمو ریختم گذاشتم‌ دو ساعت موند تو یخچال

چقدم همه استقبال کردن و‌ بنظرشون خیلی خوشمزه تر از نوشابه و اینا بود

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باریک که اینقدر ب زیبای خونت و خودت اهمیت میدی

وای مرسی😍😍😍😍😍😍😍😍ذوق کردم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

میگن تو قالب یخ، آب جوشیده ی سرد شده بریزین؛ یخ ها مات نمیشن، شفاف میشن مثل شیشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

کره اب میکنم میریزم تو قالب سیلیکونی کوچولو بعد میزارم فریزر

اینجوری کره هام قالبی میشن خیلی هم زیبا میشن

یبارم زنداداش یکی از نینی سایتا بااینکه مهمون سرزده داشته و شام کوبیده گرفتن

ولی نارنجارو توری بسته با توری گذاشته سر سفره 

ایده قشنگیه

من فعلا مجردم مامانم از اینجور کارا خوشش نمیاد کلا میخواد همه چی ساده باشه دائم میگه تو تجملی هسی ام ...

آره حتما ایده بگیر از همین الان ازدواج کردی کم کم ایده ها رو بیار رو کار که تو فامیل همسر خوش سلیقه شناخته بشی

دتاکس میشه حالا توش یکم عسل و اب لیمو ترشم بزنی عالیه

بله دتاکس درست کردم😍

تاحالا عسل نریختم امتحان میکنم حتما😍