2777
2789
عنوان

خانما میشه بیاین یه سوال خانمانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 76 پست
دخترم توی جوش شیرین و آب بشینم مشکلی پیش نمیاد؟

نه برای عفونت هم میشینن خودم اینکارو کردم واسه عفونت هم توی سرکه و اب نشستم هنوزم عقدم توی بدتر از جوش شیرین هم نشستم برای چیزای دیگه 😂😂😂😂😂😂

چون مجردی بهت میگم که واقعا این چیزا ذره ای اهمیت نداره تو زندگی زناشویی (اگه یه مرد نرمال رو به عنو ...

آخه ایشون خیلی سفیده چند بار هم غیر مستقیم اشاره کرده 😟 خیلی نتراحتم دوست ندارم اصلا ازدواج کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه ایشون خیلی سفیده چند بار هم غیر مستقیم اشاره کرده 😟 خیلی نتراحتم دوست ندارم اصلا ازدواج کنم

سفیده ولی بدون چند درجه تیره تره کسی هم که شما رو بخواد با همین شرایط میخواد اینو مطمئن باش گلم

چه جوری اشاره کرده یعنی؟

به نظرم زیاد حساس شدی، چون واقعا مسئله ی مهمی نیست

اگه مردیه که درگیری ذهنیش رنگ اونجای شماست، همین الان واقعا باهاش تموم کنی بهتره، دوروز دیگه هزار و یک مشکل و اتفاق واسه آدم میافته، عشق بین دو نفر باید خیلی بالاتر از این حرفا باشه که با این بادا بلزره. ایشون هم اگه واقعیت رو بدونن و نخوان با زنای تو فیلمهای پ ورن مقایسه اتون کنن، میفهمن که مال همه چند درجه تیره تره، و چیزی که طبیعیه خجالت نداره، عروسک که نیستیم

ولی ممکنه بعصی از مردا هم حساس باشنا من یکی رو میشناختم  همسرش توی عقد ناراضی بودن ک چرا بدن خانمش ترک داره و میگفتش ک چرا این مسعله رو از قبل نگفتی ادم چه چیزا ک نمیشنوه🙄🙄

۶۵ تاریخ تولدم نیس همینجوری نوشتم .متولد ۷۴ رم 😉😉
ولی ممکنه بعصی از مردا هم حساس باشنا من یکی رو میشناختم  همسرش توی عقد ناراضی بودن ک چرا بدن خا ...

اون مردای ؛حساس؛!!! ارزش یه لحظه از زندگی و احساست هیچ دختر درست حسابی ای رو ندارن، و بهتره برن با حساسیت های خودشون خوش باشن. من قبول دارم اینو که طرف آدم باید به دلش بشینه و از ظاهرش لذت ببره، ولی مردی که اینقدر شعور نداره بدونه بدن زن از مرمر نیست که بدونه لک و لوک و ترک باشه به درد لای جرز میخوره