2777
2789
دقیقا اعتماد به نفس ندارم اما تعریف از خودم نباشه چهره خوبی دارم حیف که بیش از حد وابسته و ساده ام

خب دیگه برا چی نباید اعتماد ب نفس نداشته باشی اونایی ببخشیدا زشتن اندازه شما اعتماد ب نفسشون پایین نیس

تا بوده همین بوده....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن از این به بعد داشته باش هینجا باخودت عهد ببند من لایق بهترینام هروقت ناراحتت کرد خواستی بری طرفش یه نیشگون از خودت بگیر بگو ن اون مقصره.....اون فهمیده باخودش میگه من هرکاریش بکنم این ک نمیره و خودش پا پیش میزاره...ناز داشته باش 

باپنبه سر ببر...به خودت برس ..حالا نمیخاد قهر کنی ......اگه محل نداد توام محلش نده ..بهش درحد تعادل محبت کن بزار ...اویزونش نباش..اگه ناراحت شدی ناز کن خیلی سرد رفتارکن وناراحتتیتو مطرح کن...نقظه ضعف دستش دادی بااشتی کردنات دیگه طرفش نرو اگه الان از دستش ناراحتی خیلی سرد رفتارکن اگه خواستی بری اشتی کنی خوتو سرگرم یه کاردیگه کنه ...ذکر یاودود ۱۰۰۱مرتبه بگو برا محبت خوبه

باپنبه سر ببر...به خودت برس ..حالا نمیخاد قهر کنی ......اگه محل نداد توام محلش نده ..بهش درحد تعادل ...

اصلا به من احترام نمیزاره باهاش کم حرف میزنم میگه حوصله ناز کشی ندارم به من میگه فکر کردی کی هستی

منم هیچی نگفتم عزیزم مگه میشه باهاش حرف زد دور از جون مثل یک سگ از خود راضیه خیلی بی حیاست چند بار بهش جواب دادم داد و بیداد کرد وسایل شکوند دیگه چیزی نمیگم