آره خب نه همه جا بعضی جاها؛یه جاری دارم خیلی ادعای غرورش میشد یه دفعه میونمون شکراب شد اینقد محلش نذاشتم خودش اومد آشتی بهش گفتم حالا کی مغروره؟من اگه میخواستم با تو مغرور باشم اینجوری مغرور میشدم
خب بگو چجوری اگه دوست داری حرف بزن تا خالی شی ...تا مام اگه قابل بدونید و بتونم راهنماییتون کنیم با ...
مثلا من تو هیچ چیز غرور ندارم مثلا با من بد رفتاری میکنه من سریع باهاش حرف میزنم مثلا توی روابط زناشویی مونم همینه مثلا یک دفعه نشده بهش بگم نه خیلی ناراحتم
خیلی قبول دارم اما خیلی سختمه و اصلا ژستشو نمیتونم بگیرم
اعتماد بنفس داشته باش تو بهترینی بهترین چیزا لایقته وقتی براخودت ارزش قایل نیستی انتظار نداشته باش همسرت برات ارزش قایل شه ...خودتو دوس داشته باش میدونم چ حسی داری حست اینه اگه شورت نباشه تو هم نیستی ینی نمیتونی بدون اون زندگی کنی عاشقش باش ولی خوشیتو وابسته بهش نکن
مثلا من تو هیچ چیز غرور ندارم مثلا با من بد رفتاری میکنه من سریع باهاش حرف میزنم مثلا توی روابط زناش ...
ن فداتشم ناراحتیتتو ابراز کن همون موقع بهش بگو بااین رفتارت نارحت میشم اما نقطه ضعف دستش ندیاا سیاست داشته باش ...باهات قهر میکنه به هیچ وجه اگه مقصر نیستی اشتی نکن پروشده شوهرت
من با شوهرم یا هرکس دیگه ای اینجوریم اگر مقصر باشم زود عذر خواهی میکنم اما اگه طرفم مقصر باشه تا آخره دنیا نیاد معذرت خواهی کنه محلش نمیذارم حتی نگاشم نمیکنم