2777
2789
ن گلم وابسته نباش میدونی چرا چون دنبال هرچیزی باشی اون بیشتر ازت دور میشه ببخشید اینو میگم اویزونش ن ...

خیلی قبول دارم اما خیلی سختمه و اصلا ژستشو نمیتونم بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو قبول دارم ولی فقط بعضی جاها

آره خب نه همه جا بعضی جاها؛یه جاری دارم خیلی ادعای غرورش میشد یه دفعه میونمون شکراب شد اینقد محلش نذاشتم خودش اومد آشتی بهش گفتم حالا کی مغروره؟من اگه میخواستم با تو مغرور باشم اینجوری مغرور میشدم

تا بوده همین بوده....
اره بچه دارم یه دختر 3 ساله دارم

درست نیس آدم از بچه استفاده ابزاری کنه ولی بعضی جاها آدم مجبوره بهش بگو بچه ات مال خودت من از این زندگی نکبتی میرم ببینم میتونی بچه ات رو بزرگ کنی

تا بوده همین بوده....
خب بگو چجوری اگه دوست داری حرف بزن تا خالی شی ...تا مام اگه قابل بدونید و بتونم راهنماییتون کنیم با ...

مثلا من تو هیچ چیز غرور ندارم مثلا با من بد رفتاری میکنه من سریع باهاش حرف میزنم مثلا توی روابط زناشویی مونم همینه مثلا یک دفعه نشده بهش بگم نه خیلی ناراحتم

خیلی قبول دارم اما خیلی سختمه و اصلا ژستشو نمیتونم بگیرم

اعتماد بنفس داشته باش تو بهترینی بهترین چیزا لایقته وقتی براخودت ارزش قایل نیستی انتظار نداشته باش همسرت برات ارزش قایل شه  ...خودتو دوس داشته باش میدونم چ حسی داری حست اینه اگه شورت نباشه تو هم نیستی ینی نمیتونی بدون اون زندگی کنی عاشقش باش ولی خوشیتو وابسته بهش نکن

مثلا من تو هیچ چیز غرور ندارم مثلا با من بد رفتاری میکنه من سریع باهاش حرف میزنم مثلا توی روابط زناش ...

همینه دیگه فهمیده هر کاری کنه آخرش تو میری سمتش پس هرکاری میخواد میکنه؛بنظره من یه جا جلوش وایسا

تا بوده همین بوده....
مثلا من تو هیچ چیز غرور ندارم مثلا با من بد رفتاری میکنه من سریع باهاش حرف میزنم مثلا توی روابط زناش ...

ن فداتشم ناراحتیتتو ابراز کن همون موقع بهش بگو بااین رفتارت نارحت میشم اما نقطه ضعف دستش ندیاا سیاست داشته باش ...باهات قهر میکنه به هیچ وجه اگه مقصر نیستی اشتی نکن پروشده شوهرت 

چقدر خوب ای کاش منم میتونستم

من با شوهرم یا هرکس دیگه ای اینجوریم اگر مقصر باشم زود عذر خواهی میکنم اما اگه طرفم مقصر باشه تا آخره دنیا نیاد معذرت خواهی کنه محلش نمیذارم حتی نگاشم نمیکنم

تا بوده همین بوده....
همینه دیگه فهمیده هر کاری کنه آخرش تو میری سمتش پس هرکاری میخواد میکنه؛بنظره من یه جا جلوش وایسا

اره باخودش میگه این که من هرکاریش بکنم خودش اشتی میکنه خودش  پاپیش میزاره وهیچ ترسیم نداره واسه ازدس دادنش

چرا میگی ای کاش ...تو میتونی مگه چی کم داری وقتی چیزی کم نداری وبهترینی پس واسه چی میگی نمیتونم اعتم ...

دقیقا اعتماد به نفس ندارم اما تعریف از خودم نباشه چهره خوبی دارم حیف که بیش از حد وابسته و ساده ام