2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب چرا بادست؟ چرا بدون دستکش ؟ چرافکر خودتون نیستین؟

لباس شویی دوقلو داشتم شوهرم قرار شد ماه پیش قول داد روز تولدم حتما برام اتوماتیک بخره دیدم نخرید منم جمع اش کردم گذاشتم انباری ی مدت اذیت میشم ولی ببینه دستم خراب میشه برام میخره

من اصلا بلد نیستم با دست بشورم

تمیز نمیشه

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
عزیزم خوب چرا بادست؟ چرا بدون دستکش ؟ چرافکر خودتون نیستین؟

منم دستکش نمیپوشیدم انگار دستم مصنوعیه

ولی تصمیم دارم از این به بعد بپوشم تا عادت کنم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
لباس شویی دوقلو داشتم شوهرم قرار شد ماه پیش قول داد روز تولدم حتما برام اتوماتیک بخره دیدم نخرید منم ...

اخه خیلی گرون شده

دوقلوکه خیلی خوبه مادوتاداریم اکثراهم دوقلوکارمی کنه مثلایه لباس دوساعت پوشیدم دودقیقه می شورش پهن می کنم روبند مااتومات یکساعت می خواداون لباس روبشوره

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
دوقلوکه خیلی خوبه مادوتاداریم اکثراهم دوقلوکارمی کنه مثلایه لباس دوساعت پوشیدم دودقیقه می شورش پهن م ...

واقعا من لباس شویی داخل اشبز خونه هست بعد جای برای آبکشی ندارم همه خیس میشه

من ب دستکش دستم حساسیت داره

منم به پلاستیک حساسیت دارم زیرش نخی میپوشم