2777
2789
عنوان

اتفاقات خطرناک اطرافتان

341 بازدید | 25 پست

من یبار اشتباهی وایتکس خوردم تلخ بود یجور چسپناک خیلی بد 

بعد چندروز دیگه باز این وایتکس لامصب رفت تو چش پسرم 

اما خدا رحم کرد 

شما بگین 

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 

ابجوش ریخته بود رو پام بعد ساپورت پام بود در اوردم پوست پام چسبیده بود ب ساپورتم کلا گوشت پام دیده میشد البته واسه ده سال پیش بوداندازه ی ی کف دست رو ران پام بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاق خطرناک اطرافم اینجوری ک شمامیگین نبود ولی پسرخالم ۲سال و نیمش بود از ۵طبقه افتاد پایین یه مردی توکوچه دیده بود داره میوفته دویده بود ک بگیردش نتونست کامل بگیره ولی تا ۶۰درصد سرعت را کم کرده بود و خداروشکر به طور معجزه پسرخالم زنده موند😢

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

وای من دوروز تو فلاکس جوش شیرین ریختم که بوی بد فلاکسو از بین ببره. حالا امروز شوهرم فکر کرده اب هست ، ریخته بیرون وبدون اینکه اب بزنه چاییی درست کرذه.. چکارش کنم بده؟ 

یبار داشتم دسشویی رو میشستم وایکتس رو ریختم بعدم جوهر نمک من. یهو نفسم بند اومد فقط سریع کولر زدم ودرودروازه وپنجره رچ باز گذاشتم واب گرفتم که بره. 

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

من از بچگی شکمو بودم 😂 بعد یه بار اشتباهی از حیاط مادرجونم به جای گوجه فلفل قرمز کندم خوردم 😂😂 تو کوچه جییییغغغغغغغغ میکشیدم می‌دویدم گریه میکردم کسیم نمیتونست بگیرتم😅😅😅

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
ابجوش ریخته بود رو پام بعد ساپورت پام بود در اوردم پوست پام چسبیده بود ب ساپورتم کلا گوشت پام دیده م ...

وای چه بد خواهرمم اینطوری شد البته من خودش بودیم فقط تا سوخت سری شلوارش در آورد خخخ خاطری شد برامون

توجای دیفن هیدرامین ریکاریخته بودن که ببرن مکه خونه بابابزرگم ازونورکه اومدن گذاشتن یخچال وخواهرکوچیکم حالش بدبوددادیم خوردکف ازدهنش میومد😂😂

داداش کوچیکم وقتی بچه بودش الکل که واسه ختنش گرفته بوده مامانجانم داده خورده 

خداروشکرچیزیشون نشده

اتفاق خطرناک اطرافم اینجوری ک شمامیگین نبود ولی پسرخالم ۲سال و نیمش بود از ۵طبقه افتاد پایین یه مردی ...

واقعیت؟؟؟؟؟

البته  تا خدا هست تعجبی نداره 

منم تو بچگی آبجوش ریخت رو پام با شلوارم کل پوستش کنده شد افتضاح بود قسمزیادی هم بود دقیقا از زانو تا شکم ولی خداروشکر هیچ اثری ازش نموند

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
وای من دوروز تو فلاکس جوش شیرین ریختم که بوی بد فلاکسو از بین ببره. حالا امروز شوهرم فکر کرده اب هست ...

مواظب باش دختر جوهر نمک خطرناکه

واقعیت؟؟؟؟؟ البته  تا خدا هست تعجبی نداره

اره عزیزم الان ۸سالشه خداروشکر زنده موند ....قربون خدابرم خیلی بزرگه تانخواد برگ از درخت نمیوفته

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
اره عزیزم الان ۸سالشه خداروشکر زنده موند ....قربون خدابرم خیلی بزرگه تانخواد برگ از درخت نمیوفته

آره عزیزم همینطوره