2777
2789
عنوان

اتفاقات خطرناک اطرافتان

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 25 پست

یبار چسب حرارتی داغ ریخت رو دستم سوختم رفتم سریع چسبو بردارم چند لایه پوست دستمم باهاش کشیده شد برداشته شد خیلی بد بود.

تو پای مامانمو شوهرم چاقو کاشته شد. خواهر شوهرم داشت خیاطی میکرد سوزن رفت رو انگشتش از وسط ناخونش رد شد. یبارم انگشت شسته مامانم ضربه خورد کلا برعکس شد. سوزن رو فرش بود خواهر شوهرم روش لگد گرفت از پاش رد شد😖

❤️ارباب شدی که رو به هرکس نزنم💕.

من یه کلیپ دیدم دیروز. دو تا بچه موقع قایم باشک تو یخچال گیر افتاده بودن، یخ زده بودن مردن 

خیلی بد بود

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم الان ۸سالشه خداروشکر زنده موند ....قربون خدابرم خیلی بزرگه تانخواد برگ از درخت نمیوفته

آنشالا مادر میشی گلم برات دعا میکنم حتما خدا بزرگه و میوه صبر شیرین 

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 
یبار چسب حرارتی داغ ریخت رو دستم سوختم رفتم سریع چسبو بردارم چند لایه پوست دستمم باهاش کشیده شد بردا ...

واااااای

چقدر شما اتفاقات فجیعی رو تجربه کردین

حالم بد شد

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
یبار چسب حرارتی داغ ریخت رو دستم سوختم رفتم سریع چسبو بردارم چند لایه پوست دستمم باهاش کشیده شد بردا ...

وای چ بد انشاا لا دیگه هیچوقت پیش نیاد

پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم  عاشقتونم 
مگه یخچال آهنربایی نیست🤔

فکر کنم از این یخچالهای بزرگ گوشت بود. 

فقط جنازه های یخ زده شون رو نشون داد

روز قبل عروسیم دسته مامانم سوخت یعنی جزغاله شد

تو تابه روغن داغه داغه بود بابام گزاشته بود مامانم نمیدونست رفت برش داره ببینه توش چیه حواسش نبود روغن داغ ریخت کفه دستش. انقدر داغ بود که روغن از کف دستش ریخت رو موکت . موکت سوخت 

واااااای چقدر شما اتفاقات فجیعی رو تجربه کردین حالم بد شد

خداروشکر برای من خیلی بد نبود ولی برای اطرافیانم خیلی اتفاقات بد افتاده

مواظب باش دختر جوهر نمک خطرناکه

اره . دیگه از اون روز به بعد فقط بعضی وقتا میزنم و جلو دهانمم میگیرم.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی.