خواهش میکنم اگه خودتون یا اطرافیان تجربشو داشتن بگید..
من قبلا سه دوره با لتروزول و آمپولhcg تحریک تخمک شدم و نتیجه نداد الان بعد از ۸ ماه وقفه دوباره برام تحریک تخمک گذاشتن ایندفعه با قرص کلومیفن و سه تا آمپول سینال اف دور ناف روز ۱۱ هم باید برم سونو.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنبای شدید از مجردی البته بگم من نزدیک چهارسال اقدام بودم متفورمین میخوردم و با دوفاستون ولی همی ک ک ...
منم متفورمین میخورم و مثل شما ۴ ساله ک اقدامم ...هر دارویی که بگی خوردم لتروزول .دوفاستون .روکین.پروژسترون.ال دی.اچ دی هرچی که بگی..عکس رنگی دادم مشکلی نبود..برام دعا کن الان که نی نی تو دلته حتما دعات میگیره
منم متفورمین میخورم و مثل شما ۴ ساله ک اقدامم ...هر دارویی که بگی خوردم لتروزول .دوفاستون .روکین.پرو ...
انشاالله ایندفعه با کلوموفین میشه،فقط اینکه امید داشته باش به خودت تلقین کن بگو من مطمعنم ایندفعه با کلوموفین حتما جواب میگیرم اصلا امکان نداره جواب نگیرم.کلوموفین خوب جواب میده نگران نباش،من فمر نمیکنم کسی مثه تنبلی تخمدان داشتخ باشه واسه من خیلی شدید بود
(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭