2777
2789

بخاطر اینکه کارمند رسمی فلان جااااای معتبر بود

محجوب بود، اهل دود و دم هم نبود. خانوادم گفتن خب این مورد خوبیه. منم گفتم اره خوبه.

چه میدونستمممممم اینقدددددد اخلاااااااااق مهمه 

دلم خوووونه.

باردارم امروز تا تونست بهم بدوبیراه گفت و خیلی خودشو کنترل کرد ولی دست اخر بلند شد یکی خوابوند تو صورتم. دارم دق میکنم خدایااااا من از شوهرم متنفرررررررم 

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر چی دعوا کردی؟

وقتی شوهرت عصبی تو حرف نزن آروم که شد حرفت بزن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

چه میدونستی اخلاق مهمه ...ببخشید عزیزم ولی همینکه این جمله رو میگی یعنی ابدا شما وقت ازدواجت نبوده ...خداییش چرا فکر کردی بابت کارش باید شعورم داشته باشه ؟؟بعد چرا باردار شدی با این وضعیت آخه ..مردی که دست رو باردار بلند کنه دیگه چیزی واسه از دست دادن نداره

خیلی خسیسه.

متوووووقع وحشتناک.

میگه مادرت وظیفشه برات غذا بپزه بفرسته. ولی مامان من وظیفش نیست و داره لطف میکنه.

خسیس میخواد بمیره مامانش اگه ۱ لیوان اب اورد برام. ولی مامان من وظیفشه و نباید حتی به زبوووون بیارم که برام زحمت کشیده

خدایا چقد احمقانه تربیت شده. خدا نگذره ازش

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن