2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

243 بازدید | 16 پست

سلام.من یکساله نامزدم.یه خواهرشوهر دارم کلاس ششمه..خیییلی تو کارم فضولی میکنه..هر جا بخوام برم انتظار داره با خودم ببرمش..تو این یکسال کلی بهم تیکه انداخته..البته اینم بگم ک با پدرمادرشم همیشه دعوا داره و پرخاشگری میکنه.حتی تو مدرسم با معلمش دعواش شد و مجبور شدن کلاسشو عوض کنن..من تو این یکسال مقابل کاراش سکوت کردم فقط بخاطر پدر و مادر همسرم چون واقعا ادمای مهربونین..به نظرتون چجوری جلوش رفتار کنم که حد خورشو بدونه؟ میترسم بزرگتر ک شد مشکل ساز بشه برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوسش نکن از همین الان دمشو بچین

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

شرمنده عزیزم نمیدونم

شاید ماله سنشه که باااید کنترل بشه تا عادتش نشه

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

رو نده . سر ب سرش نزار. کاری در کنارش انجام نده. مثلا باهاش بیرون نرو باهاش فیلم نبین. خلاصه محل نده معلومه بچه بیشعوریه. ب شوهرتم با سیاست خودت یاد بده جوابشو خودش بده

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

ششم اخه 

خواهر شوهر من ۱۵ سالشه 

گاهی اوقات حسودی میکنه 

لوس بازی در میاره 

ولی فقط کافیه همسرم چپ نگاش کنه همین 

تمام شد 

ولی ششم تیکه انداختن رو از کجا یاد گرفته 😕

اتفاقا چون با اين رفتارها داره بزرگ ميشه و شخصيتش شكل ميگيره بدتر ميشه كه بهتر نميشه،نمونه زياد دارم كه ديدم

وقتي پدر مادرش نيستن جوابشو بده،فحش نده ولي خيلي جدي جلوش در بيا

بابا بچه است!!اصلا خواهرشوهر محسوب نميشه!!!

😂😂😂

به خدا بعضي وقتا همين كوچولوها دمار از روزگار آدم درميارن

هزار بار گفتم توي همين سايت،هم از جاريم كشيدم هم از دختر مضخرف و بيشعور ٨ ساله اش