2777
2789

بچه ها من ۶ ماه عقد کردم  قبل از عقد همسرم منو تو عروسی یکی از فامیلا دید و خوشش اومد بعد از طریق خواهرش بهم  گفت ک از من خوشش اومده و دوس داره بهش یه فرصت بدم  منم ک ازش بدم نیومده بود یکم طاقچه بالا گذاشتم ولی بعد دو هفته اوکی دادم پنج ماه باهم دوست بودیم پنج ماهی ک شیرین ترین روزای عمرم بود انگار این پنج ماه از عمرم نبود اصلا ازم خواستگاری کرد و بعدم همه چی جدی تر شد و عقد کردیم  ولی  عقد کردن همانا و   جهنم شدن زندگیمون همان😭😭😭😭 هرشب دعوا هرشب بحث  شبی نیست ک من با گریه نخوابم اون اعصاب داغون نخوابه   نمیدونم چکار کنم هم همو دوس داریم هم نمیتونیم هیچکدوممون کوتاه بیایم ترخدا کمک کنید چ خاکی تو سر کنم زندگیم داره بهم میریزه دیشب بهم گفت  کم کم دارم  ب این نتیجه میرسم عجله کردیم  دنیا رو سرم خراب شد 😭😭😭😭😭

دعواسرچیه؟

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین سر زندگیت باهم خوش باشی زندگی کنید زندگیتو‌محکم بچسب وگرنه پریده

مامان آقا دانیال پسر بامزه و شیرین ام خدا به هر کی نداره بهترینشو بده اونایی که دارن هم سلامت نگه داره آمین❣❣💙💙
من ۲۵ ایشون ۳۱

یکی از بحثاتونو بگو

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
من ۲۵ ایشون ۳۱

زنگ بزن۱۴۸۰مشاوره رایگانه صحبت کن نزاربدتربشه

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤