کسی درمورد کیست درموئید ابرو نوزادان اطلاعی داره؟ میدونم که بایدجراحی بشه اما نمیدونم جراح پلاستیک ببرم یا جراح کودکان.و کدوم دکتر و کدوم بیمارستان خوبه.دخترم ده ماهشه.خودم کرجم.تهران میخوام ببرمش.اگه اطلاعی دارین راهنماییم کنين.مرسی
سلام عزیزم امیدوارم پیاممو ببینی دختر من ۱۴ روزشه تقریبا یه هفتست متوجه یه برجستگی تو ابروش شدم به دکتر نشون دادم گفت یا چربیه یا کیسته دقیقا بالای ابروشه دست میزنم یکم سفته خیلی نگرانم میشه از دخترت بگی چی بود؟ چی کار کردی؟ چطوری فهمیدی؟ با بزرگ تر شدنش بزرگ تر شد ؟ خدا کنه پیاممو ببینی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام وقت بخیر ،دختر من ۴ ماهشه و تازه متوجه این کیست شدیم و در شرایط فعلی جامعه امکان جراحی نیست خو ...
بیهوش میکنن.تعدادبخیش بسته ب بزرگی کیستشه.واس دختر من ی سانت بود جاش اصلا نمیمونه بشرطیکه دکترش خوب باشه.من چندتا دکتربردم که مثلا فوق تخصص جراحی کودکان بودن اما جواب درستی نگرفتم تا دکترغروبی بردم و ایشون واقعا اینکاره بودن.اما دستمزدشون بالاست ولی ارزششو داره.سرپایی بود یک ساعت بعدجراحی مرخص شد.اما دکترهای دیگه وحتی بیمارستان باید ی شب میموندش
سلام عزیزم غصه نخورین. با جراحی خوب میشه جاشم بعد چندماه ازبین میره ی خط می مونه.من پیش دکتر غروبی برام.جوادغروبی فوق تخصص جراحی اطفال.تو نت هست آدرس و شماره مطبش.من خیلی راضی ام از جراحی دخترم.روبروی پارک شریعتی مطبش