مامانم یه ماهی درد داشت امروز رفته سونو گفته کیست داری چهارسانت ونیم با پوسته زخیم باید بری مشهد عمل بشی.من هیچی درموردش نمیدونم میشه اگه اطلاعاتی دارین بگین
فک کنم تخمدان.دردش سمت راست بدنشه پایین ترین جای شیکمش.
من با حاملگیم یک کیست ۳ سانت و نیم داشتم، جذب شد. نگران نباشید. خانم ها همشون کیست دارن. با پریودی دفع میشه و یا جذب میشه. نیاز به عمل نیست. اگر اومدین مشهد من آدرس چند تا دکتر خوب بدم بهتون اما با نظر یک دکتر زود عمل نکنید این دکترها فقط به فکر جیب خودشون هستن نه سلامتی بیمار بخصوص اگر بیمارشون بیمه تکمیل درمان داشته باشه که بدتر
لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم ☘☘☘☘☘☘
ب نظرم عمل نیاز نداره.اما اینکه پوسته زخیم شاید با قرص رفع نمیشه ک گفته.اما من اولین باره میشنوم ک کیست این سایزی رو گفتن عمل.ب احتمال زیاد با قرص رفع میشه
بهت پیشنهاد میکنم یکی دوتا دکتر دیگه رو هم امتحان کنین کیست ها معمولا بدن هممون وجود دارن تا سونوگرافی و ... نکنیم نمیفهمیم ولی معمولا اگه یه ذره بزرگ باشه که باعث شه درد داشته باشه از رو درد میفهمیم که معمولا با قرص حل میشه ولی این که میگی ضخیمه احتمالا برا همین میخواد عمل کنه احتمالا به خاطر ضخامتش با قرص رفع نمیشه در کل چون چیز خطرناکی نیس معمولا دکترا برا جیبشون پیشنهاد عمل میدن ولی خب اگه میگی درد داره عمل میکنین راحت میشه اصلا نگران نباش😘