2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردید؟؟؟

262 بازدید | 19 پست

سلام دوستان . من کارمندم مادرم دو تا دختر باهوش و خوشگل خدا رو شکر . چیزی که خیلی اذیتم میکنه نگهداری از بچه هام هست سر نخواستن بچه هام دعواست مادرم که گفت نمیتونم بچه نگه دارم مادرشوهرم قبل از فوتش خدابیامرز گفت . منم به شوهرم گفتم حق دارن نمیتونن بچه مسئولیت داره بیا بزاریمش مهد دختر کوچکیم خیلی مریض شد کارش به بیمارستان کشید دنبال پرستار بودم ولی گیرم نیومد دوباره بچه هام مثل توپ یه روز خونه پدرم یه روز خونه پدرشوهرم مادرم که دختر بزرگم رو دعوا کرد دیگه بچه ها رو اونجا نبردم چند روز پیش خواهرشوهرم به پدرشوهرم گفته نگفتم بچه هاشون اینجا نیارن بازم به شوهرم گفتن حق داره بنده خدا خب دلش نمیگیره پوشک بچه منو عوض کنه خلاصه نمیدونم چکار کنم بعضی وقتا به استفعا فکر میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استعفا میدم و خودم از فرشته هام مراقبت می کنم!  

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

من ک شاغل نیستم ولی حاضر ب شاغل شدن هم نیستم.اعتقادم اینه ک این بچه ی منه باید خودم تمام روز پیشش باشم چون از لحاظ تربیتی هیچکس جز من نگرانشون نیست.

چرا نمیره تو سرت که عشقمی دیوونه ؟ M

الان مادران نمونه و فرشته های اسمانی با چماق جهنمی وارد میشن ...ک ب توام میگن مادر...وظیفه همسرته بشین خونه و...مسلما بیشترین جواب ک اینجا میگیری  اینه ک کارتو ول کن ..اما خب خوب فکر کن ...همه چیو بسنج با همسرت حرف بزن از اول یسری چیزارو مدیریت کن برنامه ریزی کن ببین کجای کارت ایراد داره کجاش خوبه بعد تصمیم بگیر...

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

اگه رسمی هستی به هیچ.وجه فکر استعفا از کارت نباش همه انسانها سوا از جنسیت به شغل ،پشتوانه و استقلال مالی نیاز دارن،  باید بتونی با همسرت شرایط زندگیتو مدیریت کنی، نه کارتو از دست بدی

به آرزوهایم قول رسیدن دادم