2777
2789
عنوان

جای من بودید چکار میکردید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 19 پست

استعفا نکن عزیزم حیف کار نیست این دوره هم میگذره

بهت مرخصی بدون حقوق نمیدن؟

بگرد تو اشناها یه نفر معتمد پیدا کن از اینا که کار خونه انجام میدن بهش پول بیشتر بده بیاد بمونه ولی حتما یه سفته ازش بگیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استعفا نکن عزیزم حیف کار نیست این دوره هم میگذره بهت مرخصی بدون حقوق نمیدن؟ بگرد تو اشناها یه نفر ...

سال قبل یک ماه بدون حقوق گرفتم ولی بدبختی اینه هر روز باید بیام تعطیلی فقط رسمی 

شش ساله و یک سال و نیم

یه سال ونیم خیلی کوچیکه 😔😔نه تنها شون نذار خیلی خطرناکه.  ببین تو ادارتون بچه هاشونو کجا میذارن بعضی جاها طرف قرارداد دارن خیلی خوبن یا مهد نزدیک ادارتون بذارش 

شاغلا این دردسرارو دارن من خودم شخصا پرستارو قبول ندارم چون اون پرستاره بچه رو تربیت میکنه معلوم نیست چه نشان بچه بده ورو رفتارش گاها تاثیرات جبران ناپذیری داره ولی تو مهد اکثرا بازی میکنن با بچه ها

یه سال ونیم خیلی کوچیکه 😔😔نه تنها شون نذار خیلی خطرناکه.  ببین تو ادارتون بچه هاشونو کجا میذا ...

توی اداره بقیه یا خانمشون شاغل نیست یا بچه کوچک ندارن .الان که نه هنوز کوچکن شوهرم چند سال اینده رو میگه