سلام دوستان . من کارمندم مادرم دو تا دختر باهوش و خوشگل خدا رو شکر . چیزی که خیلی اذیتم میکنه نگهداری از بچه هام هست سر نخواستن بچه هام دعواست مادرم که گفت نمیتونم بچه نگه دارم مادرشوهرم قبل از فوتش خدابیامرز گفت . منم به شوهرم گفتم حق دارن نمیتونن بچه مسئولیت داره بیا بزاریمش مهد دختر کوچکیم خیلی مریض شد کارش به بیمارستان کشید دنبال پرستار بودم ولی گیرم نیومد دوباره بچه هام مثل توپ یه روز خونه پدرم یه روز خونه پدرشوهرم مادرم که دختر بزرگم رو دعوا کرد دیگه بچه ها رو اونجا نبردم چند روز پیش خواهرشوهرم به پدرشوهرم گفته نگفتم بچه هاشون اینجا نیارن بازم به شوهرم گفتن حق داره بنده خدا خب دلش نمیگیره پوشک بچه منو عوض کنه خلاصه نمیدونم چکار کنم بعضی وقتا به استفعا فکر میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه سال ونیم خیلی کوچیکه 😔😔نه تنها شون نذار خیلی خطرناکه. ببین تو ادارتون بچه هاشونو کجا میذارن بعضی جاها طرف قرارداد دارن خیلی خوبن یا مهد نزدیک ادارتون بذارش
شاغلا این دردسرارو دارن من خودم شخصا پرستارو قبول ندارم چون اون پرستاره بچه رو تربیت میکنه معلوم نیست چه نشان بچه بده ورو رفتارش گاها تاثیرات جبران ناپذیری داره ولی تو مهد اکثرا بازی میکنن با بچه ها