2777
2789
عنوان

خانومایی که بیبی چک دیر هاله انداخت ولی باردار بودن بیان😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 37430 بازدید | 78 پست
من بیبی زدم منفی شد ولی بعدا که آز دادم مثبت بود دیگه به بیبی اعتماد ندارم

من برعکس و باردار بودم!

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
من که میگم احتمالش هست باردار باشی. علائمی ام داری؟ مثل درد پریودی , کمر درد و خستگی و بیحالی؟

اره عزیزم خیلی خسته میشم خیلییییم خوابم میاد شدیدا خوابم میاد بی حوصله شدم زیر شکمم گاهی تیر میکشه کمرمم گاهی درد میکنه

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری عزیزم؟؟ممنون عزیزم امیدوارم کردی😍😍

آره عزیزم

یه بار بی بی زدم منفی شد صبحش رفتم تو سطل زباله بریزم دیدم مثبت شده ک شک کردم

روز بعد هم سه تا بی بی زدم و دقت کردم ببینم شاید اون قبلی هم زودتر مثبت شده و من ندیدم بعد یک ساعت و نیم ساعت مثبت شدن ... عصر اون روز رفتم آز دادم منفی شد عددش ۱.۵ خیلی کم بود

شماام الان نری آز بدی صبر کن اگه باردار باشی فاصله ی مثبت شدنت کم شد برو آز بده

من دوباره ۷روز بعد موعد آز دادم مثبت شد ۲۳۸

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بزاردوروز،دیگه تست کن دوباره من روزموعدم منفی بود چهارروزبعد مثبت شد بعضیا بتاشون دیربالامیره

فردا برم آزمایش خون بدم قطعی میشه؟؟؟

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
من فک کنم سه چهار روز از موعدم گذشته بود بی بی مثبت شد قبلش هی منفی میشد ...شما که منتظر هستین کلا ز ...

الان دو روز از موعدم گذشته نمیدونم چرا پس جمعه مثبت شد الان منفی شد اخه😔😔😔

این علایمی ک گفتی اصولا خیلی ربط ب بارداری نداره درسته 

من علایم شدید پریودی داشتم

خیلیییییییی زیاد هم بیحال و خسته ام

3روز هم گذشته از موعدم

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
من بیبی زدم منفی شد ولی بعدا که آز دادم مثبت بود دیگه به بیبی اعتماد ندارم

وای 😱😱😱پس منم حتما میرم آزمایش خون بدم

میتونم دو سه تا سوال بپرسم ازتون ؟؟

اره عزیز دلم بپرس

الان دو روز از موعدم گذشته نمیدونم چرا پس جمعه مثبت شد الان منفی شد اخه😔😔😔

من دیروز دو روز بود گذشته بود رفتم آزمایش بدم 

سوپروایزر اونجا ازم پرسید چه قدر عقب افتاده گفتم 2 روز گفت بی بی منفی شد؟

گفتم نه هاله انداخت

تعجب کد گفت بی بی به این زودیا جوابب نمیده اما ازمایش بتا دقیقه دقیه

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
چند روز گذشته از موعدت؟نرفتی ازمایش بدی؟

شوهرم میگه بزار جا بیفته بعد بریم😂😂ولی فردا حتما میرم

من ۴روز از موعدم گذشته هنوز بی بی نزدم از بس که ضدحال خوردم. ان شاءالله که شما بارداری عزیزم😍😘

4 روز یگه خیلییییییییییییییییی احتمال زیاده عزیزم

بی بی فایده نداره برو ازمایش نشون میده بارداری انشالله  

من هم اول که بی بی زدم منفی بود ولی بعد از چند ساعت که بی بی چک رو دیدم مثبت شده بود خطش هم پر رنگ ب ...

انشالله ممنون که امیدوارم کردی عزیزم😍😍😍

ممکنه بعضیا در حالت معمول اینجوری باشن. ولی برای کسی ک تابحال اینجور علائم نداشته ظهورش ممکنه شک بر ...

واییی منم بعضی وقتا سر درد میگیرم