2777
2789
عنوان

خانومایی که بیبی چک دیر هاله انداخت ولی باردار بودن بیان😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 37417 بازدید | 78 پست

منم همینطوربودم گلم بی بی چک زدم ی هاله انداخت گذاشتمش کناردوساعت بعدک چشمم بهش افتاددوتاهاله شده بود.ان شالله شماهم مث منی عزیزم

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی
من دوروزپیش موعدم بود بی بی زدم حتی هاله هم ننداخت الان میترسم بی بی بزنم

انشالله به امید خدا دامنت سبز میشه

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دو روز از موعدم گذشته

من که میگم احتمالش هست باردار باشی. علائمی ام داری؟ مثل درد پریودی , کمر درد و خستگی و بیحالی؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من بیبی زدم منفی شد ولی بعدا که آز دادم مثبت بود دیگه به بیبی اعتماد ندارم

شما نگاه قشنگی داری پشت اون نگاه یه قلب بزرگ میتپه ...برا حل مشکل همه دنیا یه صلوات میفرستی؟جای دوری نمیره اول از همه به خودت برمی گرده....ممنون مهربون
عزیزم مال من دقیقا مثل برا شما شد

بارداری عزیزم؟؟ممنون عزیزم امیدوارم کردی😍😍

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
من که میگم احتمالش هست باردار باشی. علائمی ام داری؟ مثل درد پریودی , کمر درد و خستگی و بیحالی؟

این علایمی ک گفتی اصولا خیلی ربط ب بارداری نداره درسته 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
منم ٤تا بيبي زدم صبح ك زدم هاله نداشت خوابيدم بلند شدم ظهر ديدم هاله داره و باردار بودم فك كنم شمام ...

وای الهی فدات شم ممنون که امیدوارم کردی😍😍😍😍

من هم اول که بی بی زدم منفی بود ولی بعد از چند ساعت که بی بی چک رو دیدم مثبت شده بود خطش هم پر رنگ بود و حامله بودم ان شاء الله شما هم بارداری

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود

من دو روز تاخیر داشتم سه تا بی بی زدم دوتا مدیکور یکی هم یه مرکی که قطره چکون نداشت یادم نبست

همون موقع هاله کمرنگ انداخت چند دقیقه گذشت پرنگ شد هاله

حالا دیروز عصر رفتم ازمایش هنوز جوابشو نداده بهم

نمیدونم والا

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
منم همینطوربودم گلم بی بی چک زدم ی هاله انداخت گذاشتمش کناردوساعت بعدک چشمم بهش افتاددوتاهاله شده بو ...

ممنونم عزیزم خیلی امیدوار شدم😍😍

این علایمی ک گفتی اصولا خیلی ربط ب بارداری نداره درسته  

ممکنه بعضیا در حالت معمول اینجوری باشن. ولی برای کسی ک تابحال اینجور علائم نداشته ظهورش ممکنه شک بر انگیز باشه. مثلا خود من, دو هفتس خسته و پر خواب شدم. گه گاهی سر درد میشم, درد پری گاهی میاد, کمر درد گاهی میاد. یه هفته هم مونده به پریودیم. خب اینجوری کمی شک می کنی. ولی کسی ک عفونت داشته یا هرچی و مدام با اینا سر و کار داره.. نمیشه تشخیص داد

بعضیام هستن کلن بدون علائم هست بارداریشون

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)