2777
2789

بله

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاشکی منم بلدبودم😩

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
کتاب راز رو بخون  و کتاب قورباغه ات را قورت بده یا کتاب قورباغه ات را ببوس "فرق میکنه با قبلی ...

ممنون عزیزم😙

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

اره ،شدیدا، من یازده سال پیش،تو اتاقم ،به یه پسر تهرانی ،که یه ماشین با پلاک جفت داره،هیکلی و چهارشونه باشه،سفید باشه ،فکر میکردم ،قبلا تو تایپیکام گفته بودم که منو نامزدم خیلی پیچیده باهم اشنا شدیم ،یعنی به صورت مجازی،چه روزگاری بود ،یادش بخیر ،خیلی پسر خوبیه ،خیلی دوسش دارم ،واقعا نمیدونم چه جوری خدا رو شکر کنم .به همه ی وجود شوهرم. اینکه تهرانی باشه،قیافه اش ،و هرچی اش فکر کردم. و دقیقا شد.من از یه شهرستان خیلی دور ،به هر حال شد.

اره ،شدیدا، من یازده سال پیش،تو اتاقم ،به یه پسر تهرانی ،که یه ماشین با پلاک جفت داره،هیکلی و چهارشو ...

فقط فکر میکردی ؟ توی اتاقت ؟ یعنی فقط نشستی تو اتاقت بهش فکر کردی‌؟ عزیزم یکم بیشتر توضیح میدی

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...