2777
2789
اره ،شدیدا، من یازده سال پیش،تو اتاقم ،به یه پسر تهرانی ،که یه ماشین با پلاک جفت داره،هیکلی و چهارشو ...

واقعااا؟چه جالب

یعنی دقیقا همون شد؟

ما باادبیم😚ولی خب میدونیم کجا لاتی پُر کنیم😎👊🏻
پس خدا چی ؟ با ذهن و فکرمون ب ی جا برسیم

قانون جذب همش در ارتباط با خداس هر روز شکرگزاری داره 

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعااا؟چه جالب یعنی دقیقا همون شد؟

دقیقا ،تهرانی،هیکلی. ،چهارشونه،

میدونید ،من خیلی حساسم که کسی باهام بد حرف بزنه،وفتی یه کار خوب میکردم میگفتم خدایا من نه بهشت میخوام ،نه ثواب،فقط شوهری در اینده نصیبم کن ،که دوستم داشته باشه ،خیلی به بقیه کمک میکردم ،و کلا کارهای خیر پیش قدم میشدم ،فقط به خاطر شوهر اینده ام.

الان که عشقمو و دارم ،انقد احترام میزاره،انقد تحمل رفتارمو میکنه ،که باورتون نمیشه،سیر از هم نمیشیم ،من تهران دانشجو شدم ،ولی رفتم خوابگا دانشگاه،اصلا منو نمیبره خونشون ،میگه حرمتا حفط بشه ،رابطه هم هم تو عقد نباید باشه ،یه اتفاقی بیفته تو نباید اینده ات به خاطر من خراب بشه ،خیلی دوسش دارم ،بعضی وقتا واقعا اذیت میشه که نمیتونه عشق بازی کنه،در حد همین بوسه و لمس،ولی خودشو کنترل میکنه .کلا فهمیده است 

فقط فکر میکردی ؟ توی اتاقت ؟ یعنی فقط نشستی تو اتاقت بهش فکر کردی‌؟ عزیزم یکم بیشتر توضیح میدی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2858879/جرعه-ای-انرژی-مثبتتجربه-زندگی-من?postId=93696423

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
فقط فکر میکردی ؟ توی اتاقت ؟ یعنی فقط نشستی تو اتاقت بهش فکر کردی‌؟ عزیزم یکم بیشتر توضیح میدی

مه عزیزم ،من از پسرای اطرافم که بی فرهنگ و بی ادب بودند خسته شده بودم ،تا اینکه به صورت مجازی ،با یه پسری اشنا شدم ،و بعد درگیر شدم ،،، خیلی زندگی ام طولانیه ،ولی کلا تو اتاقم خیلی رویا بافی میکردم