2777
2789
عنوان

هدیه ی خاص روز مرد....

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 31 پست
من معذرت میخوام رفتم نماز و بعدم نهار پسرک رو دادم پست ها رو ندیدم . شرمنده . الان خیلی سایت ها این کارو انجام میدن . من گشتم یه جا پیدا کردم که عکس رو براش ایمیل کردم اونم چاپ کرد و برام پیک فرستاد . دیگه راحت تر از این نبود . حدود 8 تومن هم هزینه لیوان بود الان رو نمیدونم . میگردم سایتش رو پیدا میکنم میذارم براتون
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء (آل عمران/38)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

http://picuu.com/general/mug/info/ من اینجا چاپ نکردم ولی تبلیغش خیلی برام اومده . میتونی زنگ بزنی و کامل سوال کنی
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء (آل عمران/38)
ﺳﻼﻡ. ﺍﯾﺪﻩ ﺑﺎﺣﺎﻟﯿﻪ ﺳﻤﺎ ﺟﻮﻥ ..ﯾﻌﻨﯽ ﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺟﺎﺩﻭﻭﯼ ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﮐﻨﯿﻢ ؟ ﺑﻌﺪﺵ ﻋﮑﺲ ﺍﻭﻟﺶ ﭘﯿﺪﺍ ﻧﯿﺴﺖ ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﯿﺮﯾﺰﻩ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯿﺸﻪ ؟
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.
آره هستی جون . مشکیش این حالت رو داره اصلا عکس معلوم نیست . متاسفانه من اون موقع که خریدم مشکیش تموم شده بود قرمز گرفتم این جوریه آپلود عکس رایگان و دائمی
اینم عکس مشکیش http://www.surprisegadget.com/component/virtuemart/%DA%86%D8%A7%D9%BE-%D9%84%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AD%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AA%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-detail.html?Itemid=102
خوبیش اینه که نیازی نیست تو گرما و با بچه برید بیرون از تو خونه یه عکس خوب پیدا کنید ایمیل کنید براشون . حتی اگر بکگراند خوبی نداره یا نیاز به اصلاح داشته باشه خودشون براتون انجام میدن . بعدم چاپ میکنن و همون روز براتون با پیک میفرستن خونه یه کمی هم خودتون براش دور چین درست کنید . مثل یه کیک یا شیرینی ... بعدم با این لیوان سرو کند و در حضور همسری یه چای یا قهوه نسکافه براش بریزید تا حسابی سورپرایز بشه
ایده های دیگه ای هم تو این سایت ها هست مثل پازل . پد موس . مگنت یخچال . تقویم و شاسی و ... گگهر کدوم رو دوست دارید میتونید سفارش بدید مگنت یخچال هم ایده جالبیه با یه عکس خانوادگی