سلام خانومای عزیز میخوام واسه همسرم یه هدیه ای بگیرم که خاص باشه!همه چی هم واسه عیدش خریده،من میخوام هدیم خیلی خاص باشه با قیمت مناسب تر!
میشه راهنماییم کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من معذرت میخوام رفتم نماز و بعدم نهار پسرک رو دادم پست ها رو ندیدم . شرمنده . الان خیلی سایت ها این کارو انجام میدن . من گشتم یه جا پیدا کردم که عکس رو براش ایمیل کردم اونم چاپ کرد و برام پیک فرستاد . دیگه راحت تر از این نبود . حدود 8 تومن هم هزینه لیوان بود الان رو نمیدونم . میگردم سایتش رو پیدا میکنم میذارم براتون
خوبیش اینه که نیازی نیست تو گرما و با بچه برید بیرون از تو خونه یه عکس خوب پیدا کنید ایمیل کنید براشون . حتی اگر بکگراند خوبی نداره یا نیاز به اصلاح داشته باشه خودشون براتون انجام میدن . بعدم چاپ میکنن و همون روز براتون با پیک میفرستن خونه یه کمی هم خودتون براش دور چین درست کنید . مثل یه کیک یا شیرینی ... بعدم با این لیوان سرو کند و در حضور همسری یه چای یا قهوه نسکافه براش بریزید تا حسابی سورپرایز بشه
ایده های دیگه ای هم تو این سایت ها هست مثل پازل . پد موس . مگنت یخچال . تقویم و شاسی و ... گگهر کدوم رو دوست دارید میتونید سفارش بدید مگنت یخچال هم ایده جالبیه با یه عکس خانوادگی