2777
2789
عنوان

آیا اسم نوید برای پسر قشنگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5151 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر من ۲۱ شهریور بدنیا اومد اسمشو همون نوید گذاشتم

سلام عزیزم.تبریک میگم بهت.

راستش منم باردارم و شوهرم اول اسمای قرانی میگفت که یا تو فامیل داشتیم یا من نمیخواستم.الان نوید رو پیشنهاد داده.شما راضی هستی از اسمی که انتخاب کردی؟

راستش من از الان دارم فکر میکنم که یه اسم دختر و پسر دیگه هم پیدا کنم که به نوید بیاد😅شما پیشنهادی نداری؟

هم این اسمو دوس دارم هم دودلم..نمیدونم چه کنم

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
سلام عزیزم.تبریک میگم بهت. راستش منم باردارم و شوهرم اول اسمای قرانی میگفت که یا تو فامیل داشتیم یا ...

عزیزم من رو انتخاب اسم نوید مصمم بودم الانم راضیم هرکی میپرسه اسمشو میگه چه اسم پرمعنایی ..اسمیه که انرژی مثبت همراهشه..تکراریم نیست جیگیلی میگیلیم نیست ....لذت میبرم یکی صداش میزنه

اسم پسر که به نوید بیاد امید انتخاب کردم برا پسر بعدیم😁😁

میدونی چیه من معنی اسم بیشتر برام مهمهو تلفظش راحت باشه

اسم دختر فعلا انتخاب نکردم ولی شااااید آهو بزارم شاید😁😁😁

عزیزم من رو انتخاب اسم نوید مصمم بودم الانم راضیم هرکی میپرسه اسمشو میگه چه اسم پرمعنایی ..اسمیه که ...

ممنونم عزیزم بسلامتی انشاالله 😍

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏