2777
2789
عنوان

آبروم رف

552 بازدید | 22 پست

من یه دفتر دم دستی دارم تو خونه هر دستور آشپزی که امتحان کنم خوب دربیاد تو اون مینویسم، با یکی از خانومای فامیل حرف میزدم گفتم این دفترو، ایشونم گف بده من چن روزی داشته باشمش، باهام اومد تا دم در خونمون من اومدم دفترو دادم بهش رف، لای کاغذاش یه برگه بود اونو برداشتم فقط قبل دادن، الان یادم اومد چن وق پیش که با شوهرم دعوا کرده بودم تمام اتفاقایی که تو زندگیمون رخ داده و من از شوهرم بابت کاراش دلگیر شدم رو به صورت نامه تو برگای آخر دفتر نوشته بودم تا خالی شم، 

از ریزو درشت زندگیم همه چیو نوشته بودم

الان چه خاکی به سرم بریزم نمیتونم بگم برگردونه چون هم راهش دوره هم اینکه فک میکنه گدا بازی درمیارم

شایدم الان رفته نگا کرده دیده اونارو   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی سریعتر برو و برگه ها رو جدا کن بجنب 

راهم خیلی دوره ازش الان نمیتونم تنها برم شوهرمم وقتی بیاد بفهمه همچین اتفاقی افتاده هم با من دعوا میکنه هم مبگه با اونا قطع رابطه کنیم چون بفهمه چیا نوشتم روش نمیشه نگاشون کنه

بگو داستان نویسی علاقه دارم می‌نویسم

شوهرمو مخاطب قرار دادم نوشتم، گفتم مادرت این کارو کرد چیزی نگفتی به فلانی اینو گف جواب ندادم، خودش در جریان بعضی اتفاقا که نوشتم هس و میفهمه دروغ میگم

راهم خیلی دوره ازش الان نمیتونم تنها برم شوهرمم وقتی بیاد بفهمه همچین اتفاقی افتاده هم با من دعوا می ...

یه آژانس بفرست جلو در خونشون و تماس بگیر بگو دفتر رو برگردونین برای فردا مهمون دارم پس فردا با آژانس میفرستم 

ابروت هست میفهمی 

شوهرمو مخاطب قرار دادم نوشتم، گفتم مادرت این کارو کرد چیزی نگفتی به فلانی اینو گف جواب ندادم، خودش د ...

خو  خود أين سبك نوشتن ميتونه باشه بعد بگو بعضياش هم أز زندگي خودم الهام گرفتم يا اينكه رآه دورو تحمل كن ابروتو بخر

در زندگي مثل تمبر باش تا رسيدن به مقصد به هدفت بچسب