2777
2789
عنوان

بی توجهی مقطعی شوهران

129 بازدید | 15 پست

همسرم همیشه مهربونه و کمی شوخ طبع. هر چند وقت اما جدی میشه و اصلا حتی به چشمام نگاه نمیکنه به زور لبخند انگار.ساکته و شدید کم حرف چون تغییری در من رخ نداده برام عجیبه بعد باز خودش تغییر میکنه خوب میشه🤔

الهی همه به همه آرزوهاشون برسن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه گلم 

خانوما هم همینطورین مقطعی اینطوری میشن 

یه دلیلش تغییرات هرمونی میتونه باشه 

و کلا مردها به این فاصله احتیاج دارن گاهی اوقات ،باید اجازه بدی خودش برگرده 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

درون گراست و احتیاج ب یکم تنهایی داره و ب تجربه بهت میگم خیلی نباید بهش نزدیک شیروثل پریود خانم هاست خودشون کم کم خوب میشن و مثل یه کش تصور کن باید حتمن تا اخر توانش کش بیاد تا بهتر برسمتت پرت بسه 

خیلی ب پرو پاش نپیچ تا کامل از غار تنهاییش بیاد بیرون ببین چقدر باحال ویشه حالش و از اینکه درکش میکنه عاشقت میشه 

جواب تاپیکامو بدین دیگه خب   عععع

کتاب زنان ونوسی و مردان مریخی 

قسمت مربوط به غار عاطفی مردان رو بخون عزیزم

تو اون کتاب نوشته عادیه و یه سری راهکار داده 

ولی خب من واقعا نمیدونم چقد شما به نویسندش ممکنه اعتقاد داشته باشید 

مطالعاتم کمه واس همین فعلا چیزی تو کتاب های دینی و از اندیشمندای خودمون نخوندم و نمیدونم نظرشون چیه 

بهتره شما شروع کنی تحقیق کنی در این مورد عزیزم 

حتما راهکاری علتی چیزی هست 

اگه از بین دانشمندای خودمون پیدا کنی که عالیه چون با توجه به قران و احکام میگن کارساز تره 

الان هرکسی میاد یه نظری میده اعصابتو خورد میکنه نظرای بد 

عاره حتمن کتاب مردان مریخی و،،،، را بخون عالیه بنظرم 

حالا ی عده میان میگن ما ۵۰ ساله زندگی مشترک داریم شوهرم هییییچ وقت اینطوری نمیشه حتمن داره خیانت میکنه 😖😒😵

جواب تاپیکامو بدین دیگه خب   عععع
طبیعیه گلم  خانوما هم همینطورین مقطعی اینطوری میشن  یه دلیلش تغییرات هرمونی میتونه باشه& ...

اولا خیلی سعی می کردم به خالت طبیعی برش گردونم دیدم فایده نداره. ایندفعه دقیقا سعی کردم رهاش کنم . حس میکنم اون موقع کمتر به محبت نیاز داره

اولا خیلی سعی می کردم به خالت طبیعی برش گردونم دیدم فایده نداره. ایندفعه دقیقا سعی کردم رهاش کنم . ح ...

اره گلم دوست داره تنها باشه و هرچی شما سمتش بری بیشتر فاصله میگیره و طولانی تر میشه و حتی ممکنه افسردگی بگیره 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
درون گراست و احتیاج ب یکم تنهایی داره و ب تجربه بهت میگم خیلی نباید بهش نزدیک شیروثل پریود خانم هاست ...

مرسی. یکسال ازدواج کردم ولی الان متوجه این تغییر شدم که به صورت دوره ای و منظم رخ میده و خیلی مورد توجهم قرار گرفته چه خوب که به اشتراک گذاشتم آروم شدم

اره گلم دوست داره تنها باشه و هرچی شما سمتش بری بیشتر فاصله میگیره و طولانی تر میشه و حتی ممکنه افسر ...

بله دقیقا منم همین حسو دارم که بهتره ازش فاصله بگیرم اینجوری منم توو ذوقم نمیخوره . مرسی از پیشنهادتون