2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زخمت چه علایمی داره ؟ منظورم اینه ک چی شد ک فهمیدی زخم داری؟

هیچی فقط ترشح شدیددارم دو سه سال پیش رفتم معاینه دکتر گفت زخم داری شدید از اون موقع تا الان دارم دارو مصرف میکنم ولی هیچ تاثیری نداره چن بارم کولپوسکوپی و hpvاینا نوشتن ترسیدم نرفتم ولی دیگه میخوام برم خسته شدم از دوا دکتر

من الان ۲۷ سالمه  .  چهار سال پیش رفتم کلی دکتر  و دوا و دارو و حتی کولپوسکوپی   بعد گفتن رخم شدید   حتی ممکنه منجر به سرطان بشه نمیدونی چه شب و روزایی داشتم   گفتن ممکنه بچه دار نشی یا اگ بشی یا نابینا یا ناشنوا 

خیلی بهم سخت گذشت کلی دارو گرون قیمت بهم داد   بعد گفت هر سال باید بیای کولپوسکوپی تا زخم رو چک کنیم ک پیشرفت کرد زود بفهمیم  اما من  به لطف و عنایت خدا یک ماه بعد کولپوسکوپی ماه اول اقدام حامله شدم و باز گفتن نمیتونی طبیعی زایمان کنی بخاطر زخمت و من اصرار کردم ک طبیعی زایمان میکنم و ...

خدارو شکر الان دو تا پسر سالم دارم و هر دو رو طبیعی زایمان کردم 

دیروز رفتم دکتر گفت خود به خود زخمت خوب شده و زخمی در کار نیست

اینارو گفتم ک اگ یه وقت دکتر این حرفا رو بهت زد نترسی و خودت رو بسپری دست خدا   اگ کولپوسکوپی ...

خیلی ممنون عزیزم منم خیلی میترسم آخه ۱۹سالمه دکترا این حرفارو بهم میزنن سکته میکنم ولی حرفاتون خیلی بهم دلگرمی داد خیلی ممنونم

خیلی ممنون عزیزم منم خیلی میترسم آخه ۱۹سالمه دکترا این حرفارو بهم میزنن سکته میکنم ولی حرفاتون خیلی ...

آره دیگ دکترا بر اساس علم حرف میزنن و اصلا احساسات بیمار و اینکه تو ذهنش چی میگذره رو در نظر نمیگیرن