2777
2789
عنوان

خانومایی که خیاطی بلدن کمک

67 بازدید | 10 پست

من میخوام این دامنو بدوزم چجوری باید بدوزم؟

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پلیسه س  سه برابر دور کمر  رو پلیسه درشت بزن

ینی دور کمر رو سه برابر کنم؟بعد پلیسه درشتاشو چجوری کنم؟پنش بگیرم؟

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
ینی دور کمر رو سه برابر کنم؟بعد پلیسه درشتاشو چجوری کنم؟پنش بگیرم؟

بله دور کمر هر چی هست باید سه برابر بشه که بتونی پلیسه بزنی 

پلیسه بلدی ??  

چه جوری توضیح بدم 

مثلا ٥سانت و تا بزن بعد روبه روش یعنی جلوش هم ٥سانت تا بزن  این میشه یه پلیسه .

اندازه پلیسه ها هم دیگه دست خودته که چقد باشن 

خداوند برای هرکسی به اندازه ایمانش وجود داره...

اگرم بخوای کمر کش باشه از پارچه کمری اندازه کمرت میدوزی کش پهن میزاری داخلش میدوزی به دامن اگرم دکمه خور بخوای با لایی کمری درستی میکنی و دکمه و جا دکمه میدوزی براش 

خداوند برای هرکسی به اندازه ایمانش وجود داره...
میشه دقیق تر بگین

الگو رو ک میکشی رو پارچه میبری .حالا باید پلیسه ها رو درست کنی نیم سانت اول پلیسه رو میدوزی ببین خوده مدلت چقدر کم دوخته .اخرسرم ک کمری و میدوزی

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
بله دور کمر هر چی هست باید سه برابر بشه که بتونی پلیسه بزنی  پلیسه بلدی ??   چه جوری توض ...

اها مرسی عزیزم گرفتم چیشد

اگرم بخوای کمر کش باشه از پارچه کمری اندازه کمرت میدوزی کش پهن میزاری داخلش میدوزی به دامن اگرم دکمه ...

اها درست مرسی عزیزم

الگو رو ک میکشی رو پارچه میبری .حالا باید پلیسه ها رو درست کنی نیم سانت اول پلیسه رو میدوزی ببین خود ...

اوکی عزیزم مرسی