2777
2789
عنوان

اولين مهمانداري

231 بازدید | 20 پست

دوستان ظهر جمعه براي اولين بارمادر شوهر و برادر شوهرم ناهار ميان خونمون، منم تابه حال براي ناهار و شام مهمون نداشتم، ميخوام بدونم سالاد و ماست خيارمو شب قبلش درست كنم اماده باشه خراب ميشه؟و خورشت مرغ و بادمون چطور؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بهت بگم سعي كن تا وقتي تجربه ات زياد نشده مهمونيتو شب بگيري كه وقت زياد داشته باشي و هول نكني. 

براي ناهار هم برنامه ريزي كن. كاهوتو شب بشور كه صبح آبش رفته باشه. ساعت ٨ بيدار شو سالاد رو درست كن روش سلفون بكش بذار كنار 

خورشت و مرغ و هرچي ميخواي بار بذار و زيرشو كم كن كه به حال خودش بپزه و تا ظهر جا بيفته. برنجت رو ساعت ١٠ خيس كن و ساعت ١٢ درست كن. در اين بين بساط ميز يا سفره ات رو آماده بذار. بشقاب قاشق كفگير انبر سالاد ليوان خلاصه هرچي لازمه 

خوش بگذره و موفق باشي

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

بادمجون رو شب قبل سرخ كن و نيم ساعت قبل از اينكه سفره بندازي بذار كنار مرغت كه بپزه. البته نميدونم منظورت از بادمجون، مرغ و بادمجون بود يا خورشت بادمجون

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
اول بهت بگم سعي كن تا وقتي تجربه ات زياد نشده مهمونيتو شب بگيري كه وقت زياد داشته باشي و هول نكني.&n ...

مرسيي دوست مهربون راهنماييات عالي بود، راستش من اصلا دعوتشون نكردم ، خودشون به همسرم گفتن جمعه ظهر ميان خونمون، سه ماهه ازدواج كرديم، متاسفانه خيلي هم ايرادگيرن، هميشه از طعم غذاي بقيه ايراد ميگيرن اينه كه دلشوره دارم، دعا كنين غذام خوب بشه ممنونم

سالاد رو درست کنی روش سلفون بکشی هیچی نمیشه ماست و خیار رو همون روز درست کن بادمجونم میتونی از قبل ...

خورشت مرغ و بادمجون منظورمه، خوابوندن تو مواد ميخواد؟ راستش خودم تاحالا درست نكردم ، همسرم اصرار داره درست كنم چون مادرشون دوست دارن