2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باباش

امان از دست باباها😂

من شوهرم نذر کرده بود اگه به هم برسیم اسم بچمونو بذاریم ابوالفضل، چون مامانش تو خواب دیده بود حضرت ابوالفضل اومده گفته خودم جورش میکنم و ...

با اینکه با اسم عربی مشکل دارم اما قبول کردم ، فعلا که نی نی دختره اما اگه یه روز پسردار بشم حتما میذارم ابوالفضل

تصمیم داشتم اگه هردو پسر بودن بدارم اهورا که به ابوالفضل بیاد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
ارسلان یاسین اراد عماد اروین اسماعیل عارف علی امیرسام

عارف و عرفان هم قشنگه و به ابوالفضل میاد

نه😣 پسردایی همسرم اسمش عباسعلیه ۲۰ سالشه، با اینکه خودشم مذهبیه ولی از اسمش شاکیه میگه صدام بزنید ...

خب اسی توهم بذارعباسعلی وطه صداش کن😂😂

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....
خب اسی توهم بذارعباسعلی وطه صداش کن😂😂

عجب نتیجه جالبی گرفتی😆😆😎

😂😂😂😂😂

ای جااااانم منکه هرچی گفتم توفقط خندیدی😂😂😂😂

بامن ازدواج میکنی؟؟؟؟؟؟💖💖🌷🌷

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....