2777
2789

سلام دوستان . من یکی دو ماهه فهمیدم همسرم ازو هست و رفتیم برای درمان و اسپرم از بیضه گرفتن تو مرکز نوین و دکتر گفته باید میکرو بشم . کسایی ک تو این مرکز آی وی اف کردن ازشون میخوام بهم کمک کنن .. خیلی سوال برام پیش میاد .. 

اولین ویزیت دکتر پیش دکتر منصوری رفتم و ایشون ازمایش خون هورمونی و ازمایش پاپ اسمیر برام نوشتن ولی عکس رنگی ننوشتن . میخواستم ببینم از همه عکس رنگی میگیرن ؟امکان داره فراموش کرده باشن برای من این مورد رو بنویسن ؟.

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤

من در جریان این آزمایش ها نیستم اما خانوم منصوری از دوستان نزدیک مون هستن و میدونم که کارشون عالیه، ان شاءالله شما هم به نتیجه دلخواهتون برسید

زنده باد بال خدا، که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند، زنده باد...
من در جریان این آزمایش ها نیستم اما خانوم منصوری از دوستان نزدیک مون هستن و میدونم که کارشون عالیه، ...

ممنون عزیزم. ان شاالله. اره تعریفشون رو شنیدم. ولی چون ب همه عکس رنگی میدادن و برای من ننوشتن تعجب کردم ... 

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در جریان این آزمایش ها نیستم اما خانوم منصوری از دوستان نزدیک مون هستن و میدونم که کارشون عالیه، ...

من میخام کلینیکشون لاپاراسکوپی کنم خوبه؟ سنوواژینال وپاپ اسمیر توخوده کلینیک میگیرن؟

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن