سلام دخترا این ها قضیش مال خالمه ک ۲۳ سال بچه دار نشد مشکل فک کنم مال شوهرش بود ک ضعیف بود خلاصه هرچی ب شوهرش گفت نمیرفت خرج کنه بره دکتر زنشم اهمیت نداد حالا ب زور مادرمو خواهرای دیگه ک نصیحتش کردن رفت دکتر سه تا بچه براش کاشت کردن دوتا دختر و یه پسر چون خالم مشکل نداشت اولین کاشت واسش گرفت اینم بگم ک رفتن رویان تو تهران .بعد یه روز خالم به خون ریزی میوفته
موفقیت پاداش افراد شکست خورده ایست که نا امید نشدند👌😍
بعد همه نگران شدیم فک کردیم بچه هاش افتادن رفتیم دکتر گفت شدن دوتا یکیش افتاده ....خلاصه خالمم مراقب ازش میکردن و تا اینکه یه روز باز ب خون ریزی میوفته همه نگران میشن میگن خدایا چی شده تا اینکه میریم دکتر درکمال تعجب چی میگه!!!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میگه تبریک میگم بچه هات سه تان ماهم تعجب کرده میگیم خانم دکتر اینا دوتا بودن خالمم الان خون ریزی داره تو میگی سه تا میگه عزیزم این دوتا تقسیم شدن تبدیل شدن به چهارتا بعد الان یکیشون افتاده شدن سه تا یعنی خونریزیه مال این بوده از چارتا شدن سه تا ....خلاصه الان ادامشو بگم