2777
2789
عنوان

تلنگر

257 بازدید | 37 پست

بچه ها من از اینکه تو یه روز چندبار تاپیک بزنم خودمم بدم میاد ولی الان با اوضاعی که برای خودم پیش اومده میخوام به همتون بگم زندگی ارزش اینو نداره که سراین که تو اینو گفتی و اینکار رو کردی فلانی اینو گفت و اینکارو کرد و...این چیزا بحث کرد...یهو دیدین سریه همچین چیزای الکی زندگیتون رو نابود کردین...هیچکسی هم فکر نمیکنه که یه دعوای کوچیک باعث نابودی زندگیش بشه😕خواهشا حواستونو جمع زندگی هاتون کنین و خوش باشین‌‌‌...

خدایا شکرت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
این تاپیک رو کلی زدم ولی خودم سر هیچی زندگیمو دارم نابود میکنم ...

به خاطر همین میگم چی شده

چون‌گفتی اگه اینسری به خیر بگذره...

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
به خاطر همین میگم چی شده چون‌گفتی اگه اینسری به خیر بگذره...

ماجراش خیلی طولانیه...ما باهم از بیشتر لحاظ ها متفاوت بودیم و سر بچه بازی هامونم به تفاهم نرسیدیم خط قرمزای من برای اونا چیزای عادی بود هروقت هم اعتراض میکردم خودم مقصر میشدم به بداخلاقی و بهونه گیری ....اینبارم سر یه چیز ساده اینکه از بی محلیش گلایه کردم قهرکرد پای خانواده ها باز شد و لج و لجبازی و ...الانم خیلی اوضاع خرابه نمیدونم چیکار کنم

خدایا شکرت❤
ماجراش خیلی طولانیه...ما باهم از بیشتر لحاظ ها متفاوت بودیم و سر بچه بازی هامونم به تفاهم نرسیدیم خط ...

من سر چیزایی از نظر دیگران کوچیک و بی ارزش دعوا میکنم

ولی واقعا برام مهمن 

مثل پوشش جاریم جلو شوهرم

من سر چیزایی از نظر دیگران کوچیک و بی ارزش دعوا میکنم ولی واقعا برام مهمن  مثل پوشش جاریم جلو ...

منم تقریبا تو همچین مسائلی مشکل دارم...مثلا فیلمای..‌میبینه .‌‌..خاله زنکه و تو بحث های زنونه دخالت میکنه...درمورد زنای فامیل و هیکل و قیافشون نظر میده ...من لاغرم و مدام از زنای چاق برام حرف میزنه...با اینکارا اعصاب و روانمو میریزه بهم تا بداخلاقی میکنم اون بدتر میپره به من و تهش هم میگن تو بداخلاقی

خدایا شکرت❤
منم تقریبا تو همچین مسائلی مشکل دارم...مثلا فیلمای..‌میبینه .‌‌..خاله زنکه و تو بحث های زنونه دخالت ...

شوهر منم متاسفانه خاله زنکه

دقیقا برعکس خودم

اوایل عروسی عینه بعضی زنا تا صدا میومد میرفت پشت چشمی ببینه کی میره کی میاد

بعد یکی پچ پچ کنه هی میگه چی میگفتن

بعد خودش با مامانش یواشکی خرف میزنه من تازه میرم یه طرف دیگه که راحت باشن

بعد یه بار گفت تو برات مهم نیست ما یواشکی چی میگیم گفتم نه شاید یه حرفیه دوست ندارید من بدونم

گفت نمیگی پشت سر تو حرف میزنیم گفتم نه من کاری نمیکنم که پشت سرم حرف بزنید

شوهر منم متاسفانه خاله زنکه دقیقا برعکس خودم اوایل عروسی عینه بعضی زنا تا صدا میومد میرفت پشت چشمی ...

دقیقا...نصف بیشتر اینا انگار خصوصیت شوهر من بود...خیلی حالم خرابه...عقدیم فعلا ولی دلم نمیخواد طلاق بگیرم ...از یه طرفم خونمو کردن تو شیشه انتظار دارن همشم بگم بخندم...مثلا فکر کن بیاد از اندام دخترعمم برام بگه من بهش بخندم 😐

خدایا شکرت❤

شوهرم جلو همه لباس عوض مبکرد با حوله میومد از حموم بیرون میچرخید جلو همه

من خیلی خیلی اذیت میشدم

بعد بهش گفتم اینجوری نگرد و اینا

خلاصه یه بار رفتیم خونشون عقد بودم اون موقع 

رفتیم اتاق خواهر شوهرمو و جاریمو و بچه هاشون اتاق بودن جلو اونا گفت یه دقیقه برید بیرون لباس عوض کنم بعد من گوشیم زنگ خورد همون لحظه رفتم جواب بدم که قطع شد برگشتم تو اتاق

بعد دیدم جلو همه فقط شورت پاشه منم گفتم فقط من انگار نامحرم بودم دیگه هیچی نگفت

دقیقا...نصف بیشتر اینا انگار خصوصیت شوهر من بود...خیلی حالم خرابه...عقدیم فعلا ولی دلم نمیخواد طلاق ...

بدتر میشه که بهتر نمیشه متاسفانه

شوهر من که به هیچ صراطی مستقیم نیست

با دعوا با محبت با قهر با هیچی درست نشد

فقط دارم میگذرونم باهاش ۲روز خوبیم یه هفته بد

شوهرم جلو همه لباس عوض مبکرد با حوله میومد از حموم بیرون میچرخید جلو همه من خیلی خیلی اذیت میشدم ب ...

شوهر منم همینه..‌وای اصلا انگار داری اونو میگی فقط من جاری ندارم ولی جلو خانوادش خیلی راحته😔

خدایا شکرت❤