2777
2789
عنوان

بیاین نجاتم بدین

127 بازدید | 9 پست

خانما تورو خدا اگه راه حلی دارین بهم بگین چیکار کنم از شر مورچه ها خلاص شم... رو در و دیوار و فرش و رختخوابهامون مورچه داره راه میره.. بچه کوچیک دارم و نمیتونم سمپاشی کنم.. بچم هرچی رو زمین ببسنه میذاره دهنش.همش دست میزنه زیرفرشا و میذاره دهنش.. بگین چیکار کنم میترسم مورچه ها بچمو گاز بگیرن

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..

دنبالشون کن خونشونو پیدا کن بعد یا پیف پاف بزن تو خونشون یا سرکه بریز

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ماهم خونمون هرجا که یه تیکه نون میفتاد یه عالمه مورچه جمع میشد این دارو خیلی موثر بود میزدیم رو مورچه ها گوشهای خونه درجا میمردن اما مواظب باید باشی دیگه که بچت دست نزنه

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈

سلام. دارچین که به صورت پودر هست ( دو جور تو عطاری هاست، پودر شده و تکه های چوب خشک)  را بریز مخصوصا اونجا که شلوغ تره یا دم لونشون. خیلی اثر داره و شیمیایی و سمی هم نیست

برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ  مجبور به انتخاب بشی