2777
2789
عنوان

ژله م دوباره خراب شد 😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 40 پست

عزیزم اول قالبتو چرب کن

اگر ژلت شل میشه از پودر ژلاتین استفاده کن هم زود سفت میشه هم راحت برمیگرده

برای از قالب در اوردن پلاستیکی اول دورشو جدا کن بعد زیرشو سشوار داغ بگیر 

برای رنگین کمونی وقتی ژله نیم بند شد لایه بعد بریز اگر دیر بریزی بعد از دروازدن از قالب از هم جدا میشن

اگر میخوای خوب بچسبه حتما از بستنی استفاده کن

یا بجای اب سرد چند تکه یخ بنداز خیلی زود میبنده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

به جنس قالبت بستگی داره قالب فلزی باشه آب ولرم رو به داغ دو سه ثانیه کافیه ولی قالب پلاستیکی آب داغ ۱۵ تا ۲۰ ثانیه اگه جدا نشد دوباره ، قالب پیرکس ۳۰ ثانیه آب داغ 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
به روش بن‌ماری حل میکنی دونه های ژلرو؟حل نشه هربلاییم سرش بیاری از قالب جدا نمیشه

حل میشه کامل چند لیوان اب بریزم برا هر بسته گلم

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️
من براي مهموني از قالباي تك نفره استفاده ميكنم كه سخت نيست

اینا رو برمیگردونی گلم یا نه همینجوری با قالب پذیرایی میکنی

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️
اول با قالبتو چرب کن بذار فریزر  بعد ژله تو بریز داخل قالب حتما هم زمان حم زدن ژله بذارش رو حر ...

مرسی عزیزم 💙💙💙🔗♥️

اینا رو برمیگردونی گلم یا نه همینجوری با قالب پذیرایی میکنی

نه قالب نيست 

ظرف ژله تك نفره است

ديگه نياز نيست از قالب دربياري 

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

نه قالب نيست  ظرف ژله تك نفره است ديگه نياز نيست از قالب دربياري

این مدلی رو درس کردم عزیزم دوس دارم از قالب دربیارم 

ببین مال من همیشه سالم درمیاد . سخت نیست . قالبو کامل چرب کن. بعد اینکه ژله مرو یه کوچولو سفت تر درست کن . بعد از یخچال درار بلافاصله برنگردون . دورشو اروم با چاقو جدا کن. بعد یه لگن ابجوش کن. قالبتو در حد دو ثانیه بزار توش . بیشتر بمونه آب میشه ژله . بعدش برگردون . سالم و خوب درمیاد

عزیزم نوع قالب اصلا فرق نمیکنه، فقط اول قالبتو چرب کن بعدش هر ژله ای با هرمدلی خواستی بریز و حداقل بذار 7,8 ساعت بمونه تو یخچال تا سفت شه

اگه بتونی از شب قبل درست کنی خیلی بهتر میشه

دور ژلتو با کارد آزاد کن بعدش داخل آب گرم(داغ نه ها گرم،آب گرم از شیرتون) ده ثانیه نگه دار بعد برش گردون

زیاد نگه داری ژله آب میشه و خوب درنمیاد

من اینجوری درست میکنم همه هم دوس دارن ژله هامو

ببین مال من همیشه سالم درمیاد . سخت نیست . قالبو کامل چرب کن. بعد اینکه ژله مرو یه کوچولو سفت تر درس ...

مرسی گلم از راهنماییت بخوام تکه ی میوه داخلش بریزم چیکار باید بکنم چ موقع بریزم؟؟

عزیزم نوع قالب اصلا فرق نمیکنه، فقط اول قالبتو چرب کن بعدش هر ژله ای با هرمدلی خواستی بریز و حداقل ب ...

هفت هشت ساعت بزارم عزیزم یخ میزنه

درجه ی یخچالمم خوبه هیچی یخ نمیزنه فقط ژله