2777
2789
عنوان

ژله م دوباره خراب شد 😪😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 40 پست
تو فریزر نباید بذاری که  فریزر بذاری یخ میزنه خراب میشه

میدونم عزیزم 

یخچال ک بزارم بعد از چند ساعت یخ میزنه 

ولی الان مشکلم حل شد یه دوست عزیزی گفت ک حتما قالبتو اون قسمت ته قفسه ها میزاری گفتم اره گفت بزار وسط قفسه ها یخ نمیزنه

ظهری ک این تاپیکو زدم درست کردم دوباره ژله و گذاشتم تا الان یخ نزده و کاملا سفت شده

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی گلم از راهنماییت بخوام تکه ی میوه داخلش بریزم چیکار باید بکنم چ موقع بریزم؟؟

اگه میوه هارو بریزی همه رو بعد همه ی ژله رو بریزی همشون میان روی قالب جمع میشن. اگه بخوای میوه هات تو کل ژله پخش شه کارت یکم سخته. باید یه لایه میوه بریزی. بعد ژله بریزی در حدی که روی میوه هات رو بگیره . بذاری ببندی. وقتی بست بیاری بیرون دوباره یه لایه دیگه 

اگه میوه هارو بریزی همه رو بعد همه ی ژله رو بریزی همشون میان روی قالب جمع میشن. اگه بخوای میوه هات ت ...

اره دقیقا همینطوری شد /همه شون روی قالب جمع شدن و اصلا ژله م تا دو روز سفت نشد /مجبور شدم بریزمش😕

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️
میوه ت چی بود ؟ بعضی میوه ها نمیزارن ژله ببنده . مثل کیوی

کیوی و موز باهم 😅😅😅

اخه رفتم یه جا مهمونی کیوی و موز و انار داخل ژله بود

کیوی و موز باهم 😅😅😅 اخه رفتم یه جا مهمونی کیوی و موز و انار داخل ژله بود

اونا یا کیوی شون خیلییی شیرین بوده یا ا ز ژلاتین و اینا استفاده کرده بودن. من خودم هیچ موقع کیوی نمیریزم

بچه ها درست کردن ژله خیلی نکته های ریز داره. یعنی جنس قالب چی باشه، نوع ژله و شکل ژله چی باشه خلاصه کلی نکته ریز داره. من اوایل خیلی مشکل داشتم برای ژله هام. اما الان تقریبا هیچ مشکلی ندارم چون تمام نکته هاش رو رعایت می کنم . یه مطلب خیلی خوب و کامل هم تو یه سایتی دیدم خیلی بهم کمک کرد تقریبا همممه چی رو واسه درست کردن ژله توضیح داده ، مقدار آب چقدر باشه زمان بستن ژله و نوع قالب و خلاصه هر چی بگی توضیح داده. لینکش رو براتون می ذارم امیدوارم به کارتون بیاد و مشکلتون رو حل کنه. 

http://www.delkhoshi.com/14360 

با دانستن این نکات طلایی حرفه ای ژله درست کنید

بچه ها درست کردن ژله خیلی نکته های ریز داره. یعنی جنس قالب چی باشه، نوع ژله و شکل ژله چی باشه خلاصه ...

خیلی کامل و مفید بود عزیزم 

ممنون از لطف شما♥️🌹