2777
2789

من الان انجام دادم قرار بود ۲۰ گیگ اینترنت رایگان دریافت کنم اما خبری نشد؟ به نظرتون چرا؟

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

آره من.

چه اشتباهی کردی.

من خیلی پشیمونم

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم بدرد نمیخوره و خیلی بده

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
آره من. چه اشتباهی کردی. من خیلی پشیمونم

دقیقااا منم پشیموندشدم 

بهم ۲۰ گیگ داد همشو استفاده کردم هی نت میگرفتم تا رسید ۱۰۰ تومن دیگه پرداخت نکردم و انداختمش دور😅 وای شمارشو دوس داشتم

من انجام دادم. ۲۰ گیگم گرفتم. البته پیامش دیر اومد زنگ زدم اپراتور برام درستش کرد. زنگ بزن ۷۰۰

عزیزم‌ممنون 

میشه یکم در مورد شرایط پرداخت بدهیش بگید ؟ ماهانه باید پرداخت کنم؟ 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

منم انجام دادم ، هم اینترنت رایگان دادن هم اینکه از استرس اینکه خط اعتباریم سلب مالکیت بشه خلاص شدم 

حتما اگه خطتون رو واسه مدت  طولانی میخوایین استفاده کنین وخط اصلیتون هست ، تبدیل به دایمی گزینه خوبیه

منم انجام دادم ، هم اینترنت رایگان دادن هم اینکه از استرس اینکه خط اعتباریم سلب مالکیت بشه خلاص شدم& ...

یعنی خط دائمی رو سلب نمیکنن؟؟

وای کاش نمی کردی بعد یه مدت استفاده ی حرفم میرسی

واقعا؟، میشه بگید چرا ؟؟؟؟؟!!!