2777
2789
عنوان

قراره امروز خونه دار بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 22 پست

ممنون از همتون الهی همه به ارزوهاتون برسین  

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به به تبریک میگم چقدرخوبه اول صبحی یه تاپیک خوشحالی ملت ببینی.برات صلوات میفرستم.ببخشیدچندمتره؟چندگر ...

قربونتون که اینقدر مهربونین، ما شهرستانیم، 110 متر، 170 میلیون، البته هرچی طلا داشتم فروختم و کلی وام و قرض 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
قربونتون که اینقدر مهربونین، ما شهرستانیم، 110 متر، 170 میلیون، البته هرچی طلا داشتم فروختم و کلی وا ...

اشکال نداره عوضش دادی خونه دارشدی ایشالله همسرتم پول دستش بیادبرات بازم میخره خوشحالم برات.چه خبرا؟چیشدقولنامه کردین؟؟

من دست به دعاست برات بازم صلوات میفرستم

اشکال نداره عوضش دادی خونه دارشدی ایشالله همسرتم پول دستش بیادبرات بازم میخره خوشحالم برات.چه خبرا؟چ ...

فدات عزیزم، اره خدارو شکر به دعای شما عزیزان معاملمون شد انشاءالله از اول مرداد میریم خونه خودمون، بازم ممنونم انشاءالله حاجت روا بشین

بسلامتی و دل خوش. واقعا خوشحال شدم انشاالله همگی خانه دار بشیم.

ممنونم عزیز، انشاءالله