2777
2789

استانبول نرفتم اما استانبولی زیاد خوردم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریباً  یک اندازه در میاد با تور و بدون تور

برو سایت بوکینگ 

هتلا  زو ببین قیمتاشون  رو

بعد از سایت  تی چارتر  هم قیمت بلیط استانبول رو چک کن 

ببین خودتون برید بهتر یا نرخ تور

ولی فک کنم حدودا یکی در میاد

تقریباً  یک اندازه در میاد با تور و بدون تور برو سایت بوکینگ  هتلا  زو ببین قیمت ...

خیلی گرون شده شوهرم پارسال باتوررف خوب بود یهفته ام بود الان همش سه روزه وقیمتا بالا

خیلی گرون شده شوهرم پارسال باتوررف خوب بود یهفته ام بود الان همش سه روزه وقیمتا بالا

آره  متاسفانه 

خوب ببین چک کن

شاید خودتون برید بهتر باشه 

هواپیمایی ماهان رو هم نگاه کن 

تو تاریخ احتمالی  قیمت رفت و برگشت رو

حداقل پنج تومن میشه هزینه  رفتنتون 

دیگه اونجا چی بخورید و اینا هم هست 

ولی با ششصد هفتصد دلار میتونین برید  و خوش بگذره

با تور به صرفه تره هتل  سمت آکسارای ارزونتره 

میدان تکسیم گرونتر من پارسال هتل آل این خیابون دولاب دره  رفتم بسیار تمیز و خوب ولی سربالایی سرازیری افتضاح و یکم نا امن به نظر میرسید 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

عزیزم با تور ب صرفه تره ما هر سری میرفتیم شوهرم خودش از اینجا هتل میگرفت و‌بلیط جدا میگرفت اما دوبار با تور رفتیم بهتر بود خیلی با تور برو‌حتی منم ماه دیگه میخوام برم هر سری ی تور و میرم ببینم کدوم بهتره😂😂از سایت دیوار پیدا کن