2777
2789
سلام عزیزم من نیت میکنم بخوابم نی نی سایت نمیزاره...😁😀جونم عزیزم؟مرسی ک انقدرمهربونی

سلام عزیزم چی شد چیکار کردی جاریت رفت کیش 

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برخلاف فاطمه ۰۹ که خوشم نمیاد ازش فاطمه ۲۰۰۰ رو خیلی دوس دارم 😍 کمتر کاربری تو این مدت به دلم نشس ...

كي از فاطمه٠٩ خوشش مياد ☹️☹️

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
گناه داره من✋

اخي دلسوز كي بودي تو🐰

.   ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱                                          من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام !  زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود😍
سلام فاطمه جون چیشد دوستم شوهرت اومد دنبالت ازدلش دراوردی

عزیزدلم صبح شوهرم زنگ زدگفت مامانم مشکوک شده زنگ زده چرانمیاییدخونه ماگفتم کاردارم گفته گوشی روبده فاطمه گفتم خوابه خلاصه گفته یه چیزی بین شماشده گفته نه گفته پس من ناهارمیام خونتون حالاک تونمیای هیچی علی ام گفت میام سراغت نمیخوام کسی ازجزیاناتمون باخبرشه نوام حفظ ظاهرکن امااخموبودهیچی گذشت وجاریمم جوگرفته بودش زنگ زدمن پیتزادرست میکنم بریم پارک فردا راهی کیشن بچه ذوق زده شده بودمنم ب اجبارپذیرفتم رفتیم واومدیم شوهرم خیلی دلگبربودبرااولین بارحرفای دلمونوبدون دعوا زدیم الان میفرسم چیاگفتیم

بویِ روزهای خوب می آید...

خیلی دلش شکسته بود ...من خیلی بدم خودمونمیبخشم...گفت خوردم کردی فاطمه نداری خانوادمومدام میکوبی توسرم همش باخودم میگم خدایاچی میشدمامانم یه حداقل حقوقی داشت که نخوادزیردست بچه هاش باشه...گفت من خیلی جاهاب توحق میدم توام کم سنی دلت میخوامثه بقیه هم سن وسال هات بهترین دوران وتجربه کنی اما ازبد روزگارنصیب مردی شدی که دنیای گرفتاریه...گفت خیلی دلم میسوزه‌ باخودخواهی تمام اول دلم براخودم میسوزه بعدبراتو بعدم خانوادم همش باخودم میگم پول چکاراکه نمیکنه خدا...اگه مامان من وضعش خوب بودهم عزت واحترامش بیشتربودهم اینکه زندگی ماآروم تربود...منم نمیخواستم مداااام ب یخچال مامانم پول کلاس زهرا...خرج مراسم محمد...ب دست آوردن دل تو وهزارتاچیزدیگه فکرکنم...اون موقع میتونستم برات بشم بهترین مرد دنیا...گفت توعقده هات گفتی این بچه اومدنش تقصیرتوبوداین حرفت یعنی ازمن بچه نمیخواستی فاطمه این حرفت نابودم کرد...من هیچی نبودم تاحالابرای تو...توحتی یه جاهم نبوده ک تواین زندگی حس سرخوشی بهت دست بده فقط پرشدی ازحسرت وگلایه...گفت ازنوجوونی کارکردم وجون کندم تاحالابه یه دخترنگاهم ننداختم گفتم خودم خواهردارم مامانم بیوه اس نگاهموکنترل کردم که وقتی توشهزغریب جون میکنم خدانگه دار ناموسم باشه بعدحالا تومتهمم میکنی ب اینکه با زنداداشم ک ناموس خودمه رابطه دارم فاطمه واقعااین حرفت داغم کرد...من باورم نمیشه این حرف وازتوشنیدم همش خودموسرزنش میکنم ک چراباخودخواهی تمام تورو واردبدبختیای خودم‌کردم من توزمان دوستیمون دوباررفتم مشاوره میدونستم روحیاتت بامن فرق داره مشاوره تاکیدکردازدواجتون غلط اما من عشق کورم کرده بودنزاشتم توام خوشبخت شی وآرامشوتجربه کنی...همش میگم علی تونبایدازدواج می کردی نبایدفاطمه روگرفتارمی کردی من اگه مردبودم بعدسروسامون دادن زهراومحمدازدواج میکردم حالام سرگردون موندم تواین زندگی واقعانمیدونم راه درست وغلط کدومه

عزیزدلم صبح شوهرم زنگ زدگفت مامانم مشکوک شده زنگ زده چرانمیاییدخونه ماگفتم کاردارم گفته گوشی روبده ف ...

افرین که بهش گفتی این بهترین راهه

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   

من گفتم‌تواشتباه میکنی من‌اگه دنیارم ب پای مامانتوزهرابریزی ناراحت نمیشم...توخودت میدونی ک چقددوسشون دارم گفت پس چرامیگی اول یخچال اوناروپرمیکنی بعدخودمون گفتم بخدامنظورموبدفهمیدی من میخوام اولویت باشم همین...گفتم توبهترین مراسموبرا نسترن گرفتی بعداون سرکوب من کردک طلابایدشیک وساده باشه ازطلای دورنگ ودهاتی بدم میا...یامن دوست ندارم ک میگفت شمال بریم فاطمه نیاد...گفت مگه من خودم جوابشوندادم پس حرص خوردنت چیه؟بعدگیریم گفت طلای تو دهاتیه میگفتی هرروزی یه چیزی مد همین تمام...کشش نده یه چیزی روگفتم من بهش گفتم من باعلی رابطه نداریم اونم گفته هیج مردی نمیتونه نداشتن رابطه روتحمل کنه حالایااززنش سرده یاسرش جای دیگه گرمه اینوک گفتم خیلی عصبی شدگفت من ب توچی بگمممم؟چندباربهت گفتم ک مسائل زناشوویمونوجارنزن زشته والابخدا من ازخجالت آب میشم تو چ جوری درباره خصوصی ترین کارمون رفتی توضیح دادی؟گفتم اشتباه کردم اونم براتوبوس فرساداین حرفم زده بودمن شک ب دلم افتادبخداباردارم حساس شدم خودمم از اون حرفم پشیمونم...گفت این کار زشت دیشبتوتوهینی ک کردی روتوجیه نمیکنه عزیزم...گفت فاطمه من همش ترس از دست دادنتودارم همش میگم این زندگی دوومی نداره فاطمه خسته شده منونمیخواهمش میتزسم بزاری بری همش میتزسم تنهاشم ...توکارم یه لحظه آرامش ندارم ذهنم درگیره بزارزندگیمون آرامش بگیره بیاب هم کمک کنیم