2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولاً اين رشته ها در صورتي ارزش داره كه دانشگاه دولتي بخوني مثلاً شاهد فرهنگيان و أمثال اينها كه ي ...

هیچ اطلاعی ازش ندارم.فقط صرفا واسه فوق دیپلم گرفتن مجبورم اینو بخونم.تو شهرمون رشته ها محدوده و این از همه بهتره

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤

عزیزم من خوندمش هنرستان نظام قدیم20سال پیش 

اونوقتهادیپلم میدادن اماحالاشده فوق دیپلم 

برای من فایده نداشت حیف ازچهارسال عمرم که حروم شد2سال اول بهداشت بود2سال دوم کودکیاری

بعدبایدباتجربی هاکنکورمیدادیم که اصلادرسامون شبیه هم نبودفقط زیستمون مشترک بود

من هم برای کنکورانسانی شرکت کردم وقبول شدم اصلاازرشته وتحصیلیم برای کنکوراستفاده نشد

درساش اون زمان

روانشناسی کودک

حقوق کودک

بهداشت محیط

استرلیزه وپاستورولیزه کردن

بازی ودنیای کودک

کمکهای نخستین 

بیماریهای کودکان

ووووودروس عمومی خیلی کتابهای دیگه هم بودکه همه ازبهداشت وروانشناسی وبازی کودک برگرفته میشد

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
هیچ اطلاعی ازش ندارم.فقط صرفا واسه فوق دیپلم گرفتن مجبورم اینو بخونم.تو شهرمون رشته ها محدوده و این ...

درسته شرايطت خاص ببين چي صلاح ميبيني ولي اين دسته از رشته ها رو فقط مدارس قبول ميكنن 

براي اينكه بدوني چه درسهايي بايد بخوني برو سايت دانشگاه ازاد دماوند چارت درسشو در بيار داره 

عزیزم من خوندمش هنرستان نظام قدیم20سال پیش  اونوقتهادیپلم میدادن اماحالاشده فوق دیپلم  ب ...

به نظر جالب میاد.الان دانشگاه ازاد بدون کنکور داره این رسته رو کاردانیشو

به نظر جالب میاد.الان دانشگاه ازاد بدون کنکور داره این رسته رو کاردانیشو

برای من که بازارکاری نداشت فقط برای مهدکودکهاخوب بود

امااطلاعات عمومی درباره بهداشت وکودک رومیبردبالا

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
درسته شرايطت خاص ببين چي صلاح ميبيني ولي اين دسته از رشته ها رو فقط مدارس قبول ميكنن  براي اين ...

میخوام کاردانی بگیرم که بعد کارشناسی روانشناسی بخونم.چون رشتم معماری هنرستان بوده مجبورم اینکارو کنم.نمیخوام معماری هم بخونم

برای من که بازارکاری نداشت فقط برای مهدکودکهاخوب بود امااطلاعات عمومی درباره بهداشت وکودک رومیبردبا ...

اتفاقا بتونم توی مهد یا مدرسه هم کار کنم برام جالبه

موفق باشی عزیزم مهدکودک اعصاب میخوادکه من نداشتم

الان همه اعصاب ندارن خواهر🙁خدا عاقبتمون و به خیر کنه.مرسی از راهنماییات عزیزم