قرار بود بی درد باشم اما چون روند زایمانم خیلی سریع بود دکتر و ماما ها گفتن نزن
شانسم اوردم نزدم
چون از ۵ سانت میزنن که من از ۵ سانت تا ده سانتم ده دقیقه شد فقط
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
عزیزم زاییمان اصلا و ابدا ترس نداره همه چیز بستگی به خودت داره ماه اخر ورزش و پیاده روی زیاد داشته باش روزای اخر حموم زیاد برو زایمان طبیعی نعمت بزرگیه اگه شرایطت برات فراهمه و لگنت کامل و بی نقص هست اصلا شک نکن که خوب و عالیه
اخه من مامانم میگه مردم توروخدا تو زایمان طبیعی نکن.چقدر تو اتاق زایمان بودی
من کلا ۳ دردم شروع شد ۵ و نیم زایمان کردم
من از هیچ کدوم از روشا استفاده نکردم خیلی راضی بودم دوتا زایمان پشت سر هم تو فاصله ۱۸ ماه هم داشتم.ف ...
دومی راحتتر بود؟