2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يادمه اوايل نامزدم شبا زنگ ميزد ،دلنوشته هاشو برام ميخوند منم از خنده بالش رو گاز ميگرفتم ،بعد كه اوضاع خيلي بد ميشد ،ميگفتم عزيزم بغض كردم نميتونم حرف بزنم قطع ميكردم🤪🤪🤪

یه روز داشت سریال میدیدم پسر دختر رو سوپرایز کرد منم تو دلم گفتم ای خدا منم میخوام...دقیق همون لحظه گوشیم زنگ خورد گفت برم پایین برام شکلات و گل و بادکنک گرفته بود عاااااااللللللللی بود هنوزم یادش میافتم بوسش میکنم از ذوق

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

ي بار همسرم سرش شكسته بود اوايل اشنايي قبل عقد

مثلا خواستم بگم خيلي نگرانشم و احساساتيم دستمو فلفلي ميكردم ميزدم ب چشمام ك اشك بياد و قرمز بشه فكر كنه گريه كردم براش

اخه هرچي زور ميدم اشك در نيومد فكر كنم چشمه احساساتم خشك شده بود 

يادمه اوايل نامزدم شبا زنگ ميزد ،دلنوشته هاشو برام ميخوند منم از خنده بالش رو گاز ميگرفتم ،بعد كه او ...

دلنوشته هاش خنده دار بود مگه؟😁😂😂

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...