2777
2789
عنوان

انتقال جنین کسی انجام داده؟

1637 بازدید | 41 پست

بچه ها من بخاطر مشکلی که شوهرم داره مجبورم انتقال جنین انجام بدم...اصلا نمیتونم با موضوعش کنار بیام توروخدا کمکم کنین کیا انجام دادن یکم بهم توضبح بدین بعد اصلا بچه ی خودم هست؟دارم دیوونه میشم اصلا چه بلایی بود اخه😭😭😭😭😭چطور با این موضوع کنار بیام

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بچه ی گربه است 😅

عزیزم اسپرم از شوهرت میگیرن . تخمک از تو 

تو ازمایشگاه جنین میشه بعد انتقال میدن به رحمت با یه معاینه ساده 

بعد دو هفته هم مشخص میشه مثبته یا منفی 

تخمک کشی هم با بیهوشی در حد نیم ساعت هست 

که قبلش امپول میدن تا خوب تخمک داشته باشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
نه بچه ی گربه است 😅 عزیزم اسپرم از شوهرت میگیرن . تخمک از تو  تو ازمایشگاه جنین میشه بعد انت ...

عزیزم همسرم اصلا بخاطر یک جراحی نمیتونه اسپرم تولید کنه و منظورم جنین اهدایی هست....

هرگاه انساني انسان ديگري را به گناهي كه نكرده نسبت دهد نميرد تا خود به ان گناه مرتكب شود❤️❤️خدا جونم ارزومو بر اورده كن 🙏🏻
یعنی میخواید جنین اهدایی بگیرید؟؟

اره عزیزم

عزیزم همسرم اصلا بخاطر یک جراحی نمیتونه اسپرم تولید کنه و منظورم جنین اهدایی هست....

اها معذرت میخوام 

متوجه نشدم 

من متوجه نمیشم جنین میخوای بگیری یا اسپرم ؟؟؟

چرا میخوای جنین رو بگیری

نمیشه فقط اسپرم بگیری تخمک از خودت باشه ؟