2777
2789
عنوان

دردو دل

108 بازدید | 17 پست

اسم این سایت نی نی سایته

من قبل ازینکه عضو این سایت بشم از همدلی و همدردی اون خانومایی که عضویتشون مال سال ۸۹ تا ۹۳ بود و پست هایی که اون دوره گذاشته شده بود خیلی خوشم میومد 

زیر پست دلواپسیای خانومای حامله پر بود از امید دادن و انگیزه ایجاد کردن 

پستای بارداری شلوغترین پستا بود

همین برای من انگیزه شد تا اینجا عضو بشم...

اما وقتی اومدم اینجا واقعا متوجه عمق فاجعه شدم.

جای تاسف داره که خانومای حامله پستاشون ۲ تا کامنت خورده و پستای خاله زنکی و دعواهای خونوادگی پر بازدیدترین تاپیکاس...

ینی ما خانوما تو سایت نی نی سایت ثابت کردیم خاله زنکیم و میتونیم هدف تاسیس یه سایتو کلا تغییر بدیم ... 

من همینجا از خانومای بارداری که دلشوره هاشون رو باهزار امیدو ارزو اینجا مطرح کردن و بی جواب مونده معذرت میخام

...

اونایی که میخان بگن خانومای باردار باید برن دکتر مشکلاتشونو مطرح کنن باید عرض کنم جای مشکلات جدی زندگی هم پیش روانشناس و مشاور خانواده س 

خاله زنک بازی و چشم و هم چشمی هم نوعی بیماریه و باید درمان بشه به نوبه خودش..‌

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید سخت باشه اما هر دفعه سوالی درمورد حالم داشتم رفتم تو تاپیکهای پربازدید که موضوعش هیچ ربطی ب بارداری نداشته پرسیدم وجوابمو زودتر گرفتم 

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

بیشتر حالت سرگرمی شده سایت.اما من خودم وقتی سوالی زو جوابشو ندونم کامنتی نمیزارم

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤
ایا به این نکته توجه دارین که جواب خانم های باردار رو همین کاربرهای به قول شما خاله زنک میدن   ...

من ندیدم خیلی جواب بده کسی ..

همین چند دقیقه پیش یکیو دیدم داشت ناله ی دل میزد تا یکی پیدا شه جواب بده 😑

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
ایا به این نکته توجه دارین که جواب خانم های باردار رو همین کاربرهای به قول شما خاله زنک میدن   ...

بعضیا توجه نمیکنن اما بعضیا واقعا با صبروحوصله پاسخ میدن 

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

و ضمن اینکه هدف این سایت همینه که اصلا به پرسشای این چنینی جواب داده بشه ...

خداوکیلی عجب حوصله ای داری نشستی اینارو نوشتی🙄

بعله ...

مطمئنا اندازه ی موضوعات خانوادگی جذاب و چالش برانگیز نیست اما حقیقته😊

من هر تاپیکی ببینم باز میکنم,اگه تجربه داشتم حتما حتما جواب میدم,ولی اونایی که ندارم میرم بیرون

خدا خیرتون بده واقعا ...