2777
2789

تروخدا بگید چه کنم؟؟؟ سینه مو درست نمیگیرفت از اول چون چسبندگی زبان یا همون بند زبان داره. مجبور شدم شیر خشک بدم همراه با شیر دوشیده ی خودم تا یکم بزرگ بشه جراحی کنیم درست بشه. از دیشب اسهاله. دم به دقیقه شکمش کار میکنه شل. پاشم شدید سوخته. باز گذاشتمش روی حوله و از این تعویض پوشکیا. تند و تند کهنه ی لای پاشو عوض میکنم. میشورمش کرم میزنم دوباره با یه پارچه دورش میخوابونمش. چای زنجبیل و عرق نعنا خوردم شیرم گرم بشه. به خودشم عرق نعنا دادم. اشتهاش خیلی کم شده بزور شیر میخوره. همش دارم شیرمو میدوشم. با حوله ی گرم شکمشو گرم نگه میدارم. بگید دیگه چه کنم؟؟؟؟؟؟تروخدا راه کار بدید. شوهرمم اسهاله بهش میگم از تو ویروس گرفته میگه نه من گرما زده شدم. میگه بچمون چاییده اسهال شده. نمیدونم چی شد واقعا!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اسهالش زیاده باید ببریش سریع بیمارستان

چون نوزاد که اسهال بشه آب بدنش رو زود از دست میده 

خدای نکرده کشنده اس

باید سرم بهش وصل کنن

اگه کمه اسهالش، پودر ors بگیر طبق دستور روش درست کن و هی بهش ذره ذره بده بخوره که آب و املاح بدنش نرمال بشه

ولی درکل شوخی نگیر اسهال نوزاد رو

بی تعارف بگم میتونه کشنده باشه زود ببرش دتر 

به نظر خودت کار عاقلانه ای هست که نشستی دنبال علت میگردی!؟ حالا به هردلیل یا ویروس یا چاییدن یا گرمازدگی بهرحال باید بهش سرم وصل بشه تا خوب بشه 

خب بچه بیچاره چیزی نخورده که بخواد پس بده

اگه شیر خودتون میدی هندونه خیار و‌مسهل ها رو نخور

من شنیدم شیرینی مثل نبات داغ اسهال. و بیشتر میکنه‌همون orsخوبه البته سنش کمه از داروخانه بپرس

ببری دکتر زودی خوب میشه انشالله