2777
2789
عنوان

سبزی خشک

283 بازدید | 4 پست
سلام من شوید گرفتم برای خشک کردن اما هم رنگش سیاه شد هم پر از ساقه اصلا شکل و رنگ قشنگی نداره . چکار کنم نعناع و شوید خشک خوبی داشته باشم
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
خوب پاکش کن که ساقه درشت نداشته باشه فقط با آب بشور ماده ضدعفونی کننده نزنی هاااااااااا سیاه میشه توی یه سینی پهن کن دور از آفتاب بذار جلوی پنکه بعد از خشک شدن دوباره ساقه هایش را بگیر
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .
اتفاقا جلوی پنکه گذاشتم سیاه سیاه شد میگم شاید باید جلوی افتاب میذاشتم
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو ماکروفر بذاری رنگش سبز سبز می مونه .. فقط اینکه کم کم باید بذاری توی پیرکس .. یک دقیقه بزن .. بعد جابجاشون کن . یک دقیقه دیگه بزن و دوباره هم بزن ... ظرف دو تا سه دقیقه خشک میشه ... فقط یکم باید حوصله کنی .. عالی میشه .. خوش رنگ و خوش بو
کوله بارم بر دوش، سفرى مى‎ ‎باید،سفرى تاته تنهایى محض...

هرکجا لرزیدى،از سفر ترسیدى ، فقط آهسته بگو: من خدا را دارم!