2777
2789

بنطرتون کدوم نوع زایمان بهتره .الان ۲۷ هفته هستم وزن بچم یک کیلو دویس و پنجاه گرمه احتمال داره وزنش زیاد باشه بفرستن سزارین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا خاطره زایمان طبیعی منو بخون ببین چقدر طبیعی راحته

زایمان من در کنار همسرمم بود

بودنش خیلی بهم ارامش داد 

اینم خاطرشhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2821326/خاطره-زایمان-طبیعی-من

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

یکی تجربه طبیعی داره میگه طبیعی درد میکشی ولی تموم میشه راحت میشی

یکی سز کرده میگه بی درد زایمان کردم اما دوره نقاحت درد کشیده..

هر کدوم سختی خودشو داره..

همه هم یه نوعش رو تجربه میکنن.. هیشکی از سز نمیره سراغ طبیعی که بگه هر دو رو تجربه کردم کدوم بهتره..

نرمین جان تا چند روز درد داشتی یعنی کی میتونی کارای خودتو راحت بدون نیاز ب کسی انجام بدی

تا ۳ روز 

بعدش بهتر بودم. بعد یک هفته خودم بچه مو میشستم و کاراسو میکردم. منم خیلی خیلی از طبیعی میترسیدم و میترسم. از دردش نه. از بخیه از معاینه از اینکه بگن زور بزن و اینا. اخه من اوایل ازدواجم مشکل واژینیسم داشتم و کلا به اونجام خیلی حساسم. اما خواهرم طبیعی زایمان کرد و خیلی راضی بود. 

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)
فک کنم نی نیم تپل بشه طبیعی سخت میشه واسم 

من وقتی زایمان کردم دکترم گفت خوب شد سز کردی. اخه قبل زایمانم معاینه م کرد و گفت لگنت خیلی خوب نیست برای طبیعی. مگر اینکه بچه ریز باشه

هیچوقت نفهمیدم تو چطور وقت کردی منو این همه وابسته خودت بکنی :)