2777
2789

همه چی که ارایش نیست لباسای مرتب و اتو شده و یخورده ادکلن به پوستت برسی همیشه تمیز باشه ابروهات اینا 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیابون چه خبره آدم به خودش برسه

حوصله داریا 

هرجور دوس داری بپوش مجلس و اینا خوشگل کن 

ببرونم مرتب باش دیه نمیخوا خلیجی کنی 

حوصله دارنا 4ساعت شینیون گریم میکنن برا یه ساعت چرخیدن تو خیابون 😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

جذابیت یعنی شخصیتت خانومانه وظریف باشه.تناسب اندام.لباس مرتب و تمیز.بوی خوب.تناسب رنگ لباس.مو و پوست تمیز.ارایشم اگه دوست داشتی ملایم.چیز سختی نیس.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

ماسک خونگی بزن مخصوصا سفیده تخم مرغ روغن نارگیلم به موهات بزن توخونه معطرباش همیشه لباسات اتو کشیده وتمیزو اما به نظرمن جدا از بحث پوشیدگی مانتوی بلنده فوق العاده آدموشیک وباشخصیت نشون میده

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

منم قبلا ب خودم میرسیدم از وقتی ازدواج کردم شوهرم نذاشت الان بعد 4 سال از ارایش چندشم میاد. رو پوستم بمونه خفه میشم

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی

بعدم ابروهات همیشه مرتب باشه مدل موهات رنگ موهات کرم هم نزده ضد افتاب بزن با یه رژ گونه صورتی یا هلویی ملایم با رژ هر رنگی بزنی فقط کمرنگ بزن ابروهاتو رنگ کن ریمل کم بزن در حدی که فقط مژهات پر رنگ بشن کم بزن